Bandul Sekilo

Versi: Setu Johnero ft. Ami DS

Lk :
Critane aku ngliwati ndeso,
Papane adoh soko kutho,
Aku weruh bocah rambut dowo,
Blalak blalak mripate ombo..

Mlakune alon kabotan bokong,
Yen lungguh ngentek-ngenteke panggon,
Jane ayu dandan moblong moblong,
Soko mburi koyo bagong..

reff:
Pr :
Wong omong ojo mung nrocos,
Wong kowe dewe yo mrongos,
Untu turah lambe cupet,
Yen mingkem ora rapet..

Wong lanang kakean cangkir,
Yen ngomong ora dipikir,
Mangan telo adahe takir,
Jane gelo padune naksir..,naksir to

Lk :
Walah tobat mbok kowe ngilo,
Bodimu bandul sekilo,
Trek antri muate pasir,
Ojo nganti awakku naksir..

Walah tobat mbok kowe ngilo,
Bodimu bandul sekilo,
Trek antri muate pasir,
Ojo nganti awakku naksir..

Pr :“lha yo toh, asline naksir, gayane hehh”
Lk :”Aku i naksir kowe heh, niat iyo, ning sithik..”

Lk :
Critane aku ngliwati ndeso,
Papane adoh soko kutho,
Aku weruh bocah rambut dowo,
Blalak blalak mripate ombo..

Mlakune alon kabotan bokong,
Yen lungguh ngentek-ngenteke panggon,
Jane ayu dandan moblong moblong,
Soko mburi koyo bagong..

reff:
Pr :
Wong omong ojo mung nrocos,
Wong kowe dewe yo mrongos,
Untu turah lambe cupet,
Yen mingkem ora rapet..

Wong lanang kakean cangkir,
Yen ngomong ora dipikir,
Mangan telo adahe takir,
Jane gelo padune naksir..,naksir to

Lk :
Walah tobat mbok kowe ngilo,
Bodimu bandul sekilo,
Trek antri muate pasir,
Ojo nganti awakku naksir..

Walah tobat mbok kowe ngilo,
Bodimu bandul sekilo,
Trek antri muate pasir,
Ojo nganti awakku naksir..

Pr :“lha yo toh, asline naksir, gayane hehh”
Lk :”Aku i naksir kowe heh, niat iyo, ning sithik..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *