Puji Astuti

Versi: Rozy Abdillah

Kadhung mesem, gawe ati demen
Kadhung ngelirik, gawe ati ketarik
Kadhung ngguyu, gawe ati kepilu
Lare ayu, gawe isun ragu..

Ndeleng bokong, moto koyo ditempong
Nyawang dodo, isun soyo kegudo
Kulit mulus, nggarai kepingin ngelus
Lare ayu, gawe isun nafsu..

Kelendi, carane myakne riko dadi,duwenisun
Paran, bain hang ono nong awak riko
Gawe ati demen, gawe ati seneng..
Sing bosen-bosen isun ngangeni..

Paran bain isun gelem ngelakoni, kanggo riko pujane ati
Kerono mung riko hang isun karepno, isuk soren bengi sun pujo
Duh puji astuti, sun demen nong riko
Duh puji astuti, sun kedanan riko

reff :
Ndeleng bokong, moto koyo ditempong
Nyawang dodo, isun soyo kegudo
Kulit mulus, nggarai kepingin ngelus
Lare ayu, gawe isun nafsu..

Kelendi, carane myakne riko dadi,duwenisun
Paran, bain hang ono nong awak riko
Gawe ati demen, gawe ati seneng..
Sing bosen-bosen isun ngangeni..

Paran bain isun gelem ngelakoni, kanggo riko pujane ati
Kerono mung riko hang isun karepno, isuk soren bengi sun pujo
Duh puji astuti, sun demen nong riko
Duh puji astuti, sun kedanan riko
Sun kedanan riko, sun kedanan riko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *