Gelombang Cinta

Versi: Didi Kempot

Jemani, opo gelombang cinta
Ijo-ijo godonge, mahal harganya
Jarene, regane ratusan juta
Gek sing nandur, sing nandur siapa namanya..

Jemani gelombang cinta,
Iwak louhan kenangan lama,
Biar krisis dimana-mana,
Wong yen seneng yo tetep cinta..

Tanggaku direwangi ngedol omah,
Kurang trimo, nganti wani ngedol sawah
Lik parmin ngedol sapine sak kandang,
Bot abote kedanan, pingin tuku kembang..

Nasibe lik parmin, pancen apes tenan
Jemanine, dipangan wedhus lanang..

“oalah lik..lik,lha kok yo ndlewer,
“wong regane larang kok ra mbok tunggoni”
“yo wis lah,suk mben ditandur ambek diusumke meneh”

reff:
Jemani, opo gelombang cinta
Ijo-ijo godonge, mahal harganya
Jarene, regane ratusan juta
Gek sing nandur, sing nandur siapa namanya..

Jemani gelombang cinta,
Iwak louhan kenangan lama,
Biar krisis dimana-mana,
Wong yen seneng yo tetep cinta..

Tanggaku direwangi ngedol omah,
Kurang trimo, nganti wani ngedol sawah
Lik parmin ngedol sapine sak kandang,
Bot abote kedanan, pingin tuku kembang..

Nasibe lik parmin, pancen apes tenan
Jemanine, dipangan wedhus lanang..

“oalah lik..lik,lha kok yo ndlewer,
“wong regane larang kok ra mbok tunggoni”
“yo wis lah,suk mben ditandur ambek diusumke meneh”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *