Ojo Kesusu Yen Kleru

Versi: Ervinna

TENANE YEN DIPIKIR KOK LUCU,
SEBABE NESU KARO AKU,
OPO SALAHKU, OPO KAREPMU
MENGKO GEK NGGO ALESAN..

MALEM MINGGU AKU PANCEN LUNGO,
MUTER MUTER NGUBENGI KUTHO,
DUDU SALAHKU, KERSANE IBU
OJO KESUSU YEN KLERU..

PRIYO SING NGGONCENGKE AKU,
KAE, ISIH KANGMASKU
KANG WIS SUWE ORA KONDUR,
BISANE YEN DINO LIBUR..

SAIKI SLIRAMU KUDU NGERTI,
AKU ORA BAKAL NGAPUSI,
YEN DURUNG TRIMO, NYUWUN NGAPURO
JANJI SUCIKU, PRASETYO..

REFF :
PRIYO SING NGGONCENGKE AKU,
KAE, ISIH KANGMASKU
KANG WIS SUWE ORA KONDUR,
BISANE YEN DINO LIBUR..

SAIKI SLIRAMU KUDU NGERTI,
AKU ORA BAKAL NGAPUSI,
YEN DURUNG TRIMO, NYUWUN NGAPURO
JANJI SUCIKU, PRASETYO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *