Kedanan (didi kempot)


Didi-Kempot_11
Versi: Didi Kempot

Aku gandrung.., gandrung tenan
Karo kowe.., aku kedanan
Mangan tempe wis bosen kepengen tahu,
Opo kowe ra kroso yen aku gandrung kepincut (karo ayumu)..

Aku gandrung.., gandrung tenan
Karo kowe.., aku kedanan
Mangan tempe wis bosen kepengen tahu,
Opo kowe ra percoyo yen ra ngandel buka’en iki dadaku..

(Tak lelo lelo ledhung), suwe ra kepethuk
Sopo wonge ora bingung,
(Tak lelo lelo ledhung), bareng wis kepethuk
Ora gelem diambung..

(Tak lelo lelo ledhung), suwe ra kepethuk
Gandrung aku gandrung,
(Tak lelo lelo ledhung), bareng wis kepethuk
Ora gelem diambung..

(Othok othok, unine tekek)
Bocah cilik ngapusi wong tuwek,
(Othok othok, unine tekek)
Metune bengi jebul golek-golek..

Thok othok othok othok (tekek),
Thok othok othok othok (tekek),
Thok othok othok othok (tekek),
Thok othok othok othok othok..

(Ah ngatut, ah ngatut),
(Ah ngatut, ah ngatut),
(Ah ngatut, ah ngatut),
(Ah ngatut)..

reff :
Aku gandrung.., gandrung tenan
Karo kowe.., aku kedanan
Mangan tempe wis bosen kepengen tahu,
Opo kowe ra percoyo yen ra ngandel buka’en iki dadaku..

(Tak lelo lelo ledhung), suwe ra kepethuk
Sopo wonge ora bingung,
(Tak lelo lelo ledhung), bareng wis kepethuk
Ora gelem diambung..

(Tak lelo lelo ledhung), suwe ra kepethuk
Gandrung aku gandrung,
(Tak lelo lelo ledhung), bareng wis kepethuk
Ora gelem diambung..

(Othok othok, unine tekek),
Bocah cilik ngapusi wong tuwek,
(Othok othok, unine tekek),
Metune bengi jebul golek-golek..

(Othok othok, unine tekek),
Bocah cilik ngapusi wong tuwek,
(Othok othok, unine tekek),
Metune bengi jebul golek-golek..

(Othok othok, unine tekek),
Bocah cilik ngapusi wong tuwek,
(Othok othok, unine tekek),
Metune bengi jebul golek-golek..
—————
[ver: lyrics]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kedanan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:55]
[id: pqsvizsn]
[00:01.40]Kedanan – Didi Kempot
[00:18.40]
[00:21.40]>>>
[00:22.40]>>
[00:23.40]>
[00:24.40]Aku gandrung..,
[00:26.42]gandrung tenan
[00:28.15]Karo kowe..,
[00:30.02]aku kedanan
[00:32.03]Mangan tempe
[00:33.28]wis bosen kepengen tahu,
[00:36.04]Opo kowe ra kroso
[00:37.57]yen aku gandrung kepincut
[00:39.25](karo ayumu)..
[00:41.99]
[00:44.10]Aku gandrung..,
[00:45.82]gandrung tenan
[00:47.71]Karo kowe..,
[00:49.44]aku kedanan
[00:51.29]Mangan tempe
[00:52.77]wis bosen kepengen tahu,
[00:54.92]Opo kowe ra percoyo
[00:57.37]yen ra ngandel
[00:58.58]buka’en iki dadaku..
[01:01.76]
[01:03.34](Tak lelo lelo ledhung),
[01:05.81]suwe ra kepethuk
[01:08.07]Sopo wonge ora bingung,
[01:11.92](Tak lelo lelo ledhung),
[01:13.89]bareng wis kepethuk
[01:15.78]Ora gelem diambung..
[01:18.71]
[01:21.01](Tak lelo lelo ledhung),
[01:23.54]suwe ra kepethuk
[01:25.74]Gandrung aku gandrung,
[01:29.03](Tak lelo lelo ledhung),
[01:31.24]bareng wis kepethuk
[01:33.89]Ora gelem diambung..
[01:36.47](Othok othok, unine tekek),
[01:39.46]Bocah cilik ngapusi wong tuwek,
[01:43.62](Othok othok, unine tekek),
[01:46.54]Metune bengi jebul golek-golek..
[01:51.92]Thok othok othok othok (tekek),
[01:54.59]Thok othok othok othok (tekek),
[01:56.71]Thok othok othok othok (tekek),
[01:58.72]Thok othok othok othok othok..
[02:00.73](Ah ngatut, ah ngatut),
[02:04.71](Ah ngatut, ah ngatut),
[02:08.44](Ah ngatut, ah ngatut),
[02:15.52]Aku gandrung..,
[02:16.69]gandrung tenan
[02:19.25]Karo kowe..,
[02:20.37]aku kedanan
[02:22.80]Mangan tempe
[02:24.32]wis bosen kepengen tahu,
[02:26.66]Opo kowe ra percoyo
[02:28.80]yen ra ngandel
[02:29.64]buka’en iki dadaku..
[02:32.32]
[02:34.50](Tak lelo lelo ledhung),
[02:37.76]suwe ra kepethuk
[02:39.60]Sopo wonge ora bingung,
[02:42.46](Tak lelo lelo ledhung),
[02:45.34]bareng wis kepethuk
[02:47.31]Ora gelem diambung..
[02:50.46]
[02:52.54](Tak lelo lelo ledhung),
[02:54.92]suwe ra kepethuk
[02:57.49]Gandrung aku gandrung,
[03:00.85](Tak lelo lelo ledhung),
[03:03.01]bareng wis kepethuk
[03:05.08]Ora gelem diambung..
[03:08.25](Othok othok, unine tekek),
[03:11.23]Bocah cilik ngapusi wong tuwek,
[03:15.34](Othok othok, unine tekek),
[03:19.07]Metune bengi jebul golek-golek..
[03:23.24](Othok othok, unine tekek),
[03:26.47]Bocah cilik ngapusi wong tuwek,
[03:30.71](Othok othok, unine tekek),
[03:34.44]Metune bengi jebul golek-golek..
[03:39.10](Othok othok, unine tekek),
[03:42.22]Bocah cilik ngapusi wong tuwek,
[03:45.38](Othok othok, unine tekek),
[03:48.38]Metune bengi jebul golek-golek..
[03:52.38]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s