Kedanan (didi kempot)

Versi: Didi Kempot

Aku gandrung.., gandrung tenan
Karo kowe.., aku kedanan
Mangan tempe wis bosen kepengen tahu,
Opo kowe ra kroso yen aku gandrung kepincut (karo ayumu)..

Aku gandrung.., gandrung tenan
Karo kowe.., aku kedanan
Mangan tempe wis bosen kepengen tahu,
Opo kowe ra percoyo yen ra ngandel buka’en iki dadaku..

(Tak lelo lelo ledhung), suwe ra kepethuk
Sopo wonge ora bingung,
(Tak lelo lelo ledhung), bareng wis kepethuk
Ora gelem diambung..

(Tak lelo lelo ledhung), suwe ra kepethuk
Gandrung aku gandrung,
(Tak lelo lelo ledhung), bareng wis kepethuk
Ora gelem diambung..

(Othok othok, unine tekek)
Bocah cilik ngapusi wong tuwek,
(Othok othok, unine tekek)
Metune bengi jebul golek-golek..

Thok othok othok othok (tekek),
Thok othok othok othok (tekek),
Thok othok othok othok (tekek),
Thok othok othok othok othok..

(Ah ngatut, ah ngatut),
(Ah ngatut, ah ngatut),
(Ah ngatut, ah ngatut),
(Ah ngatut)..

reff :
Aku gandrung.., gandrung tenan
Karo kowe.., aku kedanan
Mangan tempe wis bosen kepengen tahu,
Opo kowe ra percoyo yen ra ngandel buka’en iki dadaku..

(Tak lelo lelo ledhung), suwe ra kepethuk
Sopo wonge ora bingung,
(Tak lelo lelo ledhung), bareng wis kepethuk
Ora gelem diambung..

(Tak lelo lelo ledhung), suwe ra kepethuk
Gandrung aku gandrung,
(Tak lelo lelo ledhung), bareng wis kepethuk
Ora gelem diambung..

(Othok othok, unine tekek),
Bocah cilik ngapusi wong tuwek,
(Othok othok, unine tekek),
Metune bengi jebul golek-golek..

(Othok othok, unine tekek),
Bocah cilik ngapusi wong tuwek,
(Othok othok, unine tekek),
Metune bengi jebul golek-golek..

(Othok othok, unine tekek),
Bocah cilik ngapusi wong tuwek,
(Othok othok, unine tekek),
Metune bengi jebul golek-golek..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *