Ledek Gaul

Versi: Didi Kempot

Kembang panggung campursari antar kampung,
Yen wis dandan akeh uwong podo gandrung,
Gondhal gandhul gemandhul katese gantung,
Sing do nyawang ra kedep koyo wong bingung..

Ledek gaul lali ora nganggo sanggul,
Pas ning panggung pacar sing lawase nusul,
Ledek gaul lenggang lenggok goyang pinggul,
Roke suwek nganti tekan duwur dengkul..

reff :
Tuk iyuk si nande-nande sing jembluk dudu wetenge,
Penyanyi lali lagune, sing penting asik goyange
Tuk iyuk si nande-nande sing jembluk dudu wetenge,
Penyanyi lali lagune, sing penting asik goyange..

Kembang panggung campursari antar kampung,
Yen wis dandan akeh uwong podo gandrung,
Gondhal gandhul gemandhul katese gantung,
Sing do nyawang ra kedep koyo wong bingung..

reff :
Kembang panggung campursari antar kampung,
Yen wis dandan akeh uwong podo gandrung,
Gondhal gandhul gemandhul katese gantung,
Sing do nyawang ra kedep koyo wong bingung..

Ledek gaul lali ora nggowo sanggul,
Pas ning panggung pacar sing lawase nusul,
Ledek gaul lenggang lenggok goyang pinggul,
Roke suwek nganti tekan duwur dengkul..

reff :
Tuk iyuk si nande-nande sing jembluk dudu wetenge,
Penyanyi lali lagune, sing penting asik goyange
Tuk iyuk si nande-nande sing jembluk dudu wetenge,
Penyanyi lali lagune, sing penting asik goyange..

Kembang panggung campursari antar kampung,
Yen wis dandan akeh uwong podo gandrung,
Gondhal gandhul gemandhul katese gantung,
Sing do nyawang ra kedep koyo wong bingung..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *