Abang Abang Lambe (dian ratih)

Versi: Dian Ratih

Ojo riko, abang abang lambe
Ngomonge sing tumeko atine,
Ape kadhung disawang lahire,
Tapi ngeloro ati tingkahe..

Ojo riko,nyusahaken isun
Isun sing kuat urip gedigi,
Wis kadhung urip dadi siji,
Tego sing keneng sun beloni..

reff :
Paran tambane ati kang loro,
Urip isun yo kesiyo siyo,
Bengen sumpah welas kang sejati,
Tapi kabeh riko sulayani..

Ojo riko,nyusahaken isun
Isun sing kuat urip gedigi,
Wis kadhung urip dadi siji,
Tego sing keneng sun beloni..

reff :
Paran tambane ati kang loro,
Urip isun yo kesiyo siyo,
Bengen sumpah welas kang sejati,
Tapi kabeh riko sulayani..

Ojo riko, abang abang lambe
Ngomonge sing tumeko atine,
Ape kadhung disawang lahire,
Tapi ngeloro ati tingkahe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *