Buru Keroso

Ciptaan : Nasuri L2s
Vokal : Reny Farida
Produksi : ??

Buru keroso ati iki,
Kadung isun riko demeni,
Buru keroso rasane ati,
Kadung isun riko welasi..

Isun ugo duwe roso,
Roso asih kanggo riko,
Sakat bengen sun anteni,
Mulo isun duwe ati..

reff :
Ono kancil, nyolong timun
Kang kelangan, paman tani
Sun kuwatir, riko ninggal isun
Terus terang, abot nong ati..

Elor alas, kidul alas
Tengah tengah, kutho banyuwangi
Riko wis welas, isun ugo wis welas
Ojo kesuwen, paran hang dianteni..

kembali ke atas..buru keroso ati…

[ver: lyrics]
[ar: Reny Farida]
[ti: Buru Keroso]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:36]
[00:01.87]Buru Keroso
[00:09.87]Versi : Reny Farida
[00:12.27][01:44.26][04:21.28]>>>
[00:13.27][01:45.26][04:22.28]>>
[00:14.27][01:46.26][04:23.28]>
[00:15.27][02:52.51]Buru keroso ati iki,
[00:24.28][02:59.16]Kadung isun riko demeni,
[00:31.91][03:07.26]Buru keroso rasane ati,
[00:39.29][03:14.17]Kadung isun riko welasi..
[00:48.91][03:23.45]Isun ugo duwe roso,
[00:56.23][03:30.68]Roso asih kanggo riko,
[01:04.15][03:38.84]Sakat bengen sun anteni,
[01:11.84][03:47.23]Mulo isun duwe ati..
[01:18.26][01:41.26][03:54.41][04:18.28][05:27.33]
[01:21.51]==reny farida, buru keroso==
[03:57.08]==buru keroso, reny farida==
[01:47.26][04:24.28]Ono kancil, nyolong timun
[01:56.40][04:32.24]Kang kelangan, paman tani
[02:04.36][04:40.32]Sun kuwatir, riko ninggal isun
[02:11.62][04:47.96]Terus terang, abot nong ati..
[02:19.70][04:56.49]Elor alas, kidul alas
[02:28.25][05:04.24]Tengah tengah, kutho banyuwangi
[02:36.24][05:12.35]Riko wis welas, isun ugo wis welas
[02:43.77][05:20.01]Ojo kesuwen, paran hang dianteni..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=AVd6jIsoCoE

Advertisements

Nawala

Ciptaan : ??
Vokal : Waljinah
Produksi : ??

WIS TAK TOMPO NAWALANE,
SURASANE UGO WIS MANGERTI,
WARNO WARNO PAMUWUSE,
TEMAHANE, BISO NDUDUT ATI..

NGANTIO TEKAN SEPRENE,
SOYO GAWE, EWUHING PAMBUDI
NGGONKU KIRIM WANGSULANE,
SING MESTINE, DEWE’E NGENTENI..

ORA GAMPANG,
SENADYAN TO, MUNG NULISO LAYANG
MAMRIH BAHAGYAN,
YEN DIWOCO, WONG SING LAGI NANDANG..

ORA SEPIRO WUJUDE,
DIRASAKNO, ABOTE KEPATI
NAWALA MUNG DLUWANG WAE,
DIBUWANGO, ANGGONDHELI ATI..

[ver: lyrics]
[ar: Waljinah]
[ti: Nawala]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:55]
[00:01.53]Nawala
[00:02.06]Versi: Waljinah
[00:04.06]
[00:06.06]>>>
[00:07.06]>>
[00:08.06]>
[00:09.06]WIS TAK TOMPO NAWALANE,
[00:17.18]SURASANE UGO WIS MANGERTI,
[00:26.33]WARNO WARNO PAMUWUSE,
[00:34.15]TEMAHANE, BISO NDUDUT ATI..
[00:44.65]NGANTIO TEKAN SEPRENE,
[00:51.45]SOYO GAWE, EWUHING PAMBUDI
[01:00.36]NGGONKU KIRIM WANGSULANE,
[01:07.72]SING MESTINE, DEWE’E NGENTENI..
[01:18.86]ORA GAMPANG,
[01:27.23]SENADYAN TO, MUNG NULISO LAYANG
[01:39.59]MAMRIH BAHAGYAN,
[01:48.96]YEN DIWOCO, WONG SING LAGI NANDANG..
[02:02.56]ORA SEPIRO WUJUDE,
[02:11.53]DIRASAKNO, ABOTE KEPATI
[02:23.11]NAWALA MUNG DLUWANG WAE,
[02:33.47]DIBUWANGO, ANGGONDHELI ATI..
[02:45.13]

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=E6NW1IhpRto

Sun Wekasno

Ciptaan : Angga
Vokal : Angga
Produksi : ??

Sabendino sun wekasno,
Liwat tembang gendinge ati,
Mugo riko ugo keroso welas,
Tangiyo, isun nggugah ati..

Sabendino sun wekasno,
Liwat tembang gendinge ati,
Mugo riko ugo keroso welas,
Tangiyo, isun nggugah ati..

Ngeliliro, riko, tangiyo tangiyo
Papagen isun, soponen, nganggo ati
Myakne ilang roso,
Kangen.., isun iki..

reff :
Sun wekasno.., welase ati..
Sun wekasno.., myakne ilang, kangen iki..

Sabendino sun wekasno,
Liwat tembang gendinge ati,
MUgo riko ugo keroso welas,
Tangiyo, isun nggugah ati..

Ngeliliro, riko, tangiyo tangiyo
Papagen isun, soponen, nganggo ati
Myakne ilang roso,
Kangen.., isun iki..

reff :
Sun wekasno.., welase ati..
Sun wekasno.., myakne ilang, kangen iki..

Sun wekasno.., welase ati..
Sun wekasno.., myakne ilang, kangen iki..

[ver: lyrics]
[id: kkkuzvsn]
[ar: Angga]
[ti: Sun Wekasno]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:03]
[00:01.86]Sun Wekasno
[00:40.86]Versi : Angga
[00:43.86][01:20.57][01:59.84][02:32.19][02:45.32][03:20.66][03:55.80][04:28.27][04:41.09][05:48.81]
[00:47.86][02:47.32][04:44.09]>>>
[00:48.86][02:48.32][04:45.09]>>
[00:49.86][02:49.32][04:46.09]>
[00:50.86][01:28.96][03:25.83]Sabendino sun wekasno,
[00:56.07][01:36.80][03:34.19]Liwat tembang gendinge ati,
[01:05.74][01:46.10][03:42.32]Mugo riko ugo keroso welas,
[01:12.77][01:53.43][03:49.14]Tangiyo, isun nggugah ati..
[02:02.20][03:59.07]Ngeliliro, riko, tangiyo tangiyo
[02:10.92][04:07.00]Papagen isun, soponen, nganggo ati
[02:19.04][04:14.66]Myakne ilang roso,
[02:23.18][04:19.44]Kangen.., isun iki..
[02:35.32]==angga, sun wekasno==
[04:31.71]==sun wekasno, angga==
[02:50.32][04:47.09][05:19.08]Sun wekasno.., welase ati..
[03:06.11][05:02.64][05:34.88]Sun wekasno.., myakne ilang
[03:15.32][05:11.54][05:43.72]Kangen iki..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ePfOma58iZg

Penyiar Radio

Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Suaramu, pancen penak, dirungo’ke
Gawe seneng, uwong sing podo, mirengke
Suaramu, ora biso, dilale’ke
Senajan, aku mung krungu suarane..

Penyiar radio aku, matur nuwun karo kowe
Suaramu kuwi pancen, nyenengake..
Penyiar radio aku, sabendino ngrungo’ake
Suaramu ora biso, dilale’ake..

reff :
Suaramu, pancen penak, dirungo’ke
Gawe seneng, uwong sing podo, mirengke
Suaramu, ora biso, dilale’ke
Senajan, aku mung krungu suarane..

Penyiar radio aku, matur nuwun karo kowe
Suaramu kuwi pancen, nyenengake..
Penyiar radio aku, sabendino ngrungo’ake
Suaramu ora biso, dilale’ake..

Penyiar radio aku, matur nuwun karo kowe
Suaramu kuwi pancen, nyenengake..
Penyiar radio aku, sabendino ngrungo’ake
Suaramu ora biso, dilale’ake..
Suaramu ora biso, dilale’ake..

[ver: lyrics]
[id: lzovbnsn]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Penyiar Radio]
[al: Pop Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:32]
[00:01.61]Penyiar Radio
[00:24.61]Versi : Didi Kempot
[00:27.61][01:26.02][01:44.02][03:15.17]
[00:30.79][01:47.05]>>>
[00:31.79][01:48.05]>>
[00:32.79][01:49.05]>
[00:33.79][01:50.05]Suaramu, pancen penak, dirungo’ke
[00:40.66][01:57.16]Gawe seneng, uwong sing podo, mirengke
[00:46.87][02:03.33]Suaramu, ora biso, dilale’ke
[00:52.96][02:09.18]Senajan, aku mung krungu suarane..
[00:59.38][02:16.43][02:42.39]Penyiar radio aku, matur nuwun karo kowe
[01:06.17][02:23.29][02:48.70]Suaramu kuwi pancen, nyenengake..
[01:12.33][02:29.26][02:54.55]Penyiar radio aku, sabendino ngrungo’ake
[01:18.36][02:35.95][03:01.58][03:07.77]Suaramu ora biso, dilale’ake..
[01:29.02]==didi kempot, penyiar radio==

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=nEB493aDLNA

Klapa Gading

Ciptaan : Wadi Oon
Vokal : Euis Inova
Produksi : Adikarya Ent/FF Film

Kelingan, kenang eman sayange
Lunga mendi, selalu ditiburi
Sekien, sun ditinggal ning laki..

Bli kuat, sun ditinggal sampean
Bli betah, lamon turu sun dewekan
Yen nglilir, kakang langka ning iringan..
Kelingan, kenang eman sayange..

reff :
Kang kula masih suka trima,
Nangapa dipegat, ora wewarah..

Kang kula pengen rujuk maning,
Bli sanggup nahan, cinta ning batin..
Klapa gading, kulite kuning
Yen masih demen, tulung balika maning..

Bli kuat, sun ditinggal sampean
Bli betah, lamon turu sun dewekan
Yen nglilir, kakang langka ning iringan..
Kelingan, kenang eman sayange..

kembali ke reff..kang kula masih…

[ver: lyrics]
[id: lhlpbnsn]
[ar: Euis Inova]
[ti: Klapa Gading]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:05]
[00:01.78]Klapa Gading
[00:28.78]Versi : Euis Inova
[00:31.78][00:56.95][01:27.22][01:59.52][02:18.03][02:48.60][03:14.29][03:46.88][04:05.13][04:35.35][05:01.08]
[00:34.78][02:02.52][03:49.88]>>>
[00:35.78][02:03.52][03:50.88]>>
[00:36.78][02:04.52][03:51.88]>
[00:37.78]Kelingan, kenang eman sayange
[00:44.29]Lunga mendi, selalu ditiburi
[00:50.80]Sekien, sun ditinggal ning laki..
[01:03.09][02:50.35][04:37.12]Bli kuat, sun ditinggal sampean
[01:09.59][02:56.21][04:42.98]Bli betah, lamon turu sun dewekan
[01:15.62][03:02.20][04:49.04]Yen nglilir, kakang langka ning iringan..
[01:21.67][03:08.25][04:54.92]Kelingan, kenang eman sayange..
[01:30.22]==euis inova, klapa gading==
[02:05.52][03:52.88]Kang kula masih suka trima,
[02:11.95][03:58.35]Nangapa dipegat, ora wewarah..
[02:25.38][04:12.55]Kang kula pengen rujuk maning,
[02:31.19][04:17.98]Bli sanggup nahan, cinta ning batin..
[02:36.90][04:23.60]Klapa gading, kulite kuning
[02:42.15][04:28.76]Yen masih demen, tulung balika maning..
[03:17.88]==klapa gading, euis inova==

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=1PyA_Crkr4g

Separo Windu

Ciptaan : Angga
Vokal : Reny Farida
Produksi : Aneka Safari Record

Separo windu, isun lakoni
Ngerandu riko, urip dadi siji
Urip selawase, hang isun karepno
Mugo ojo, ono sandungan lan molo..

Kuwatno isun mugo, kuwatno
Ngugemi welas, ning ati hang magih ono..
Kuwatno isun mugo, kuwatno
Ngugemi welas, ning ati hang magih ono..

reff :
Setuluse..(setuluse..), sing ono siso
Welas iki yo wis sun kabehno..
Sebalike..(sebalike..), hang sun karepno
Welas ono isun koyo melasi riko..

kembali keatas..separo windu,isun…

[ver: lyrics]
[id: olpqbpsn]
[ar: Reny Farida]
[ti: Separo Windu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:24]
[00:01.22]Separo Windu
[00:25.28]Versi : Reny Farida
[00:28.48][01:11.49][01:47.83][02:13.30][03:29.19][04:05.72][04:31.32][05:18.77]
[00:31.48][02:16.30][04:34.32]>>>
[00:32.48][02:17.30][04:35.32]>>
[00:33.48][02:18.30][04:36.32]>
[00:34.48][02:52.63]Separo windu, isun lakoni
[00:43.27][03:00.94]Ngerandu riko, urip dadi siji
[00:52.93][03:11.10]Urip selawase, hang isun karepno
[01:00.97][03:18.99]Mugo ojo, ono sandungan lan molo..
[01:17.05][03:34.98]Kuwatno isun mugo, kuwatno
[01:24.20][03:42.03]Ngugemi welas, ning ati hang magih ono..
[01:32.76][03:50.69]Kuwatno isun mugo, kuwatno
[01:40.09][03:58.07]Ngugemi welas, ning ati hang magih ono..
[01:51.04]==reny farida, separo windu==
[02:19.30][04:37.32]Setuluse..(setuluse..), sing ono siso
[02:29.35][04:45.81]Welas iki yo wis sun kabehno..
[02:35.74][04:53.67]Sebalike..(sebalike..), hang sun karepno
[02:43.89][05:02.19][05:09.75]Welas ono isun koyo melasi riko..
[04:08.71]==separo windu, reny farida==

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=g8C-71PDq-s

Lego Lilo

Sanguturu
Versi: Tia Melanie

Lego lilo atiku,
Yen to pancen kanggo sliramu
Tak pasrahke opo anane,
Selawase aku melu wae
Nanging welingku,
Jo nganti dilarani atiku

Lego lilo, rasane
Podo podo kroso, yen tresno
Aku kowe, janji ning kene
Sak tenane sing dikarepake,
Mugo mengkone,
Wong loro biso podo ngertine..

Jujur namung lamis wae,
Abang abang lambe,
Suloyo anane,
Jujur nganti kapan wae,
Kuwi sak mestine,
Ora pengen dipisahke,
Opo anane..

reff :
Lego lilo, rasane
Podo podo kroso, yen tresno
Aku kowe, janji ning kene
Sak tenane sing dikarepake,
Mugo mengkone,
Wong loro biso podo ngertine..

Jujur namung lamis wae,
Abang abang lambe,
Suloyo anane,
Jujur nganti kapan wae,
Kuwi sak mestine,
Ora pengen dipisahke,
Opo anane..
Opo anane..

Jujur namung lamis wae,
Abang abang lambe,
Ho ho..,Opo anane..

Jujur nganti kapan wae,
Kuwi sak mestine,
Ho ho..,Opo anane..
—————
[ver: lyrics]
[id: zqwhnbsn]
[ar: Tia Melanie]
[ti: Lego Lilo]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:31]
[00:01.41]Lego Lilo
[00:23.41]Versi : Tia Melanie
[00:26.66]
[00:29.66]>>>
[00:30.66]>>
[00:31.66]>
[00:32.66]Lego lilo, atiku
[00:38.26]Yen to pancen kanggo, sliramu
[00:48.01]Tak pasrahke, opo anane
[00:56.15]Selawase, aku melu wae
[01:05.26]Nanging welingku,
[01:11.57]Jo nganti, dilarani atiku..
[01:19.87]
[01:23.83]Lego lilo, rasane
[01:30.09]Podo podo kroso, yen tresno
[01:39.64]Aku kowe, janji ning kene
[01:47.74]Sak tenane, sing dikarepake
[01:56.39]Mugo mengkone,
[02:03.66]Wong loro, biso podo ngertine..
[02:11.74]
[02:15.91]Jujur, namung lamis wae
[02:20.96]Abang abang lambe, suloyo anane
[02:29.65]Jujur, nganti kapan wae
[02:35.62]Kuwi sak mestine,
[02:39.86]Ora pengen dipisahke, opo anane..
[02:55.59]
[03:05.06]>>>
[03:06.06]>>
[03:07.06]>
[03:08.06]Lego lilo, rasane
[03:13.34]Podo podo kroso, yen tresno
[03:22.69]Aku kowe, janji ning kene
[03:31.05]Sak tenane, sing dikarepake
[03:40.18]Mugo mengkone,
[03:47.19]Wong loro, biso podo ngertine..
[03:55.33]
[03:58.44]Jujur, namung lamis wae
[04:04.30]Abang abang lambe, suloyo anane
[04:13.88]Jujur, nganti kapan wae
[04:18.81]Kuwi sak mestine,
[04:22.75]Ora pengen dipisahke, opo anane..
[04:40.44]Opo anane..
[04:43.81](Jujur namung lamis wae),
[04:48.03](Abang abang lambe),
[04:51.50]Ho ho.., opo anane..
[04:57.56](Jujur nganti kapan wae),
[05:03.02](Kuwi sak mestine),
[05:07.13]Ho ho.., opo anane..
[05:18.53]
———-
Preview: