Dudo Ngarep Omah

Versi: Artika

Ono dudo, manggon ngarep omahku
Yen ruh aku, dewe’e ngguya-ngguyu
Yen de’e ngerti, aku namatke
Mlakune soyo mundhak digawe-gawe..

Soyo suwe atiku soyo mundhak bingung,
Kudu-kudu, kepingin ning omahe..

Kok ndilalah, ibu pirso kabehe
Saben teko, rotine dibalekke
Pikirku tentrem koyo adate,
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..

reff :
Kiro-kiro umure seket pitu,
wis meh podho, karo yuswane ibu
Yen de’e ngerti opo karepku,
Saben dino aku dikirimi roti..

Soyo suwe atiku soyo mundhak bingung,
Kudu-kudu, kepingin ning omahe..

Kok ndilalah, ibu pirso kabehe
Saben teko, rotine dibalekke
Pikirku tentrem koyo adate,
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *