Aja Meriyang

Versi: Andy R

AKU MUNGGAH GUNUNG, MACULI SAWAH
WINIHE DITANDUR, DIURUGI LEMAH
YUH DIBANYONI, YUH DIOPENI
KUDU SING TELATEN, SUPAYA PANEN..

ESUK-ESUK MANGKAT, NINGGALNA UMAH
MODALE TENAGA, NGENTENI WONG PRENTAH
DINEIN UPAH, NGGO BUBURE BOCAH
NEMBE OLIH JATAH, MALEM JEMUAH..

MENAWI TIYANG MBOTEN GADHAH SAMPUN MERIYANG,
BEN SAGED OBAH, BERAS SAIKI WIS LARANG
RUMANGSA DADI WONG SUSAH, AJA ALEMAN
GELEMA OBAH, APA-APA WIS LARANG..

(PENGIN MANGAN), ORA KETANG PAS-PASAN
(BISA MANGAN), ASAL GELEM KANGELAN
PEDAMINE BOMBONGAN, URIP CUMA SEPISAN
YO MAN..

reff :
ESUK-ESUK MANGKAT, NINGGALNA UMAH
MODALE TENAGA, NGENTENI WONG PRENTAH
DINEIN UPAH, NGGO BUBURE BOCAH
NEMBE OLIH JATAH, MALEM JEMUAH..

MENAWI TIYANG MBOTEN GADHAH SAMPUN MERIYANG,
BEN SAGED OBAH, APA-APA WIS LARANG..
(PENGIN MANGAN), ORA KETANG PAS-PASAN
(BISA MANGAN), ASAL GELEM KANGELAN
PEDAMINE BOMBONGAN, URIP CUMA SEPISAN

(PENGIN MANGAN), ORA KETANG PAS-PASAN
(BISA MANGAN), ASAL GELEM KANGELAN
PEDAMINE BOMBONGAN, RUKUN LURUH SANDANG PANGAN
YO MAN..

reff :
MENAWI TIYANG MBOTEN GADHAH SAMPUN MERIYANG,
BEN SAGED OBAH, BERAS SAIKI WIS LARANG
RUMANGSA DADI WONG SUSAH, AJA ALEMAN
GELEMA OBAH, APA-APA WIS LARANG..

(PENGIN MANGAN), ORA KETANG PAS-PASAN
(BISA MANGAN), ASAL GELEM KANGELAN
PEDAMINE BOMBONGAN, URIP CUMA SEPISAN

(PENGIN MANGAN), ORA KETANG PAS-PASAN
(BISA MANGAN), ASAL GELEM KANGELAN
PEDAMINE BOMBONGAN, RUKUN LURUH SANDANG PANGAN

(PENGIN MANGAN), ORA KETANG PAS-PASAN
(BISA MANGAN), ASAL GELEM KANGELAN
PEDAMINE BOMBONGAN, URIP CUMA SEPISAN
YO MAN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *