Nepak Bantal

Versi: Rinny Shantika

Klabar klibir ngetan ngulon,
Wong demen durung kelakon,
Rasa pegel.., ngulati kakang
Sering ngenes.., bari glerengan
Apa maning arep turu,
Gayale ora karuan..

Ora nepak-nepak bantal,
Sing ditepak ati kakang,
Yen lagi turu.., jage tangia
Yen lagi ngimpi.., jage nglilira
Teka welas teka asih,
Ning badan kula iki..

reff :
Banyu mata sing garing ning pipi,
Sewengi-wengi kula nangisi..

Masih mending kula lara puyeng,
Daripada nahan rasa demen,
Sun rela gantung diri,
Yen ora dadi siji..

Ora nepak-nepak bantal,
Sing ditepak ati kakang,
Yen lagi turu.., jage tangia
Yen lagi ngimpi.., jage nglilira
Teka welas teka asih,
Ning badan kula iki..

reff :
Banyu mata sing garing ning pipi,
Sewengi-wengi kula nangisi..

Masih mending kula lara puyeng,
Daripada nahan rasa demen,
Sun rela gantung diri,
Yen ora dadi siji..

Klabar klibir ngetan ngulon,
Wong demen durung kelakon,
Rasa pegel.., ngulati kakang
Sering ngenes.., bari glerengan
Apa maning arep turu,
Gayale ora karuan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *