Puthes

Versi: AR

Siti tukiyem, daning ko-en, kebangeten
Ora tak sangkal, karo enyong, ko-en kejem
Ati nyong mangkel, rasane pegel
Cinta ditugel, janji bet janji toktel..

Siti tukiyem, gemiyen tah, paling kalem
Tapi saiki, rubah total, dadi serem
Wis tak dek edek, awit mbe mlethek
Saiki ngledek, ati nyong disuwek-suwek..
Siti tukiyem, ko-en pancen, kebangeten..

Wong sa kecamatan, kabeh wis pada paham
Nyong karo ko-en, uwis lamaran
Ning KUA wis ndaftar, undangan wis disebar
Laka dang laka ding njaluk bubar..

Alas pinus, alas jati
Cinta puthes digorohi,
Gunung mambang, gunung gamping
Ati dirajang, sabiting-biting..

reff :
Siti tukiyem, gemiyen tah. paling kalem
Tapi saiki, rubah total. dadi serem
Wis tak dek edek, awit mbe mlethek
Saiki ngledek, ati nyong disuwek-suwek..
Siti tukiyem, ko-en pancen, kebangeten..

Wong sa kecamatan, kabeh wis pada paham
Nyong karo ko-en, uwis lamaran
Ning KUA wis ndaftar, undangan wis disebar
Laka dang laka ding njaluk bubar..

Alas pinus, alas jati
Cinta puthes digorohi,
Gunung mambang, gunung gamping
Ati dirajang, sabiting-biting..

reff :
Wong sa kecamatan, kabeh wis pada paham
Nyong karo ko-en, uwis lamaran
Ning KUA wis ndaftar, undangan wis disebar
Laka dang laka ding njaluk bubar..

Alas pinus, alas jati
Cinta puthes digorohi,
Gunung mambang, gunung gamping,
Ati dirajang, sabiting-biting..

Alas pinus,, alas jati
Cinta puthes digorohi,
Gunung mambang, gunung gamping,
Ati dirajang, sabiting-biting..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *