Mbah Turu Kek

Versi: Catur Arum

Isuk-isuk injing-injing,(oooing)
Mbah ngumbruk mbakar kucing
Ono kodhok mbebeng banyu,
Gondoruwo nong pasar adol dhang goreng
Hee mosok iyo, kari katon gubabe..

Rungokno iki gendhinge, (ooing)
Kari ngomplong nggantung lambe
Nyawang kakek gelibegan,
Bolak-balik kari bingung sing karuan,
Nyelendhang sarung, kathok kolor kedhodhoran..

reff :
Kaki’e bingung, nggoleti embahe
Kaki’e takon, ring putune
Putune semaur, embah turu kek..

Dasar kakek sing pati rungu,
Balik takon, embahiro nongndi lek
Semaure maning, embah tilem kek..

Rungokno iki gendhinge,(ooing)
Kari ngomplong nggantung lambe,
Nyawang kakek gelibegan,
Bolak-balik kari bingung sing karuan,
Nyelendhang sarung, kathok kolor kedhodhoran..

reff :
Kaki’e bingung, nggoleti embahe
Kaki’e takon, ring putune
Putune semaur, embah turu kek..

Dasar kakek sing pati rungu,
Balik takon, embahiro nongndi lek
Semaure maning, embah tilem kek..
Embah turu kek, embah tilem kek
Embah turu kek, mbah tilem kek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *