Widara Uleren

Versi: Hj. Aas Rolani

Wedang bandrek wedang bejigur,
Demen dewek nuduh batur,
Aja lok inda-indaan,
Kari dewek masih doyan..

Yen sanja pengen dianter,
Parek wadon ya gemeter,
Ari ngomong pura-pura keder,
Sepi wong mlayune santer..

reff:
Katone wong idep, katone wong meneng
Padahal widara uleren..

Padahal wong ruwet, ora duwe sebut
Demenane batur kolu direbut,
Elmu kalong ning duwuran,
Sapa lenger bonggan sapa lenger bonggan,
Sapa lenger bonggan..

Wedang bandrek wedang bejigur,
Demen dewek nuduh batur,
Aja lok inda-indaan,
Kari dewek masih doyan..

Yen sanja pengen dianter,
Parek wadon ya gemeter,
Ari ngomong pura-pura keder,
Sepi wong mlayune santer..

reff :
Katone wong idep, katone wong meneng
Padahal widara uleren..

Padahal wong ruwet, ora duwe sebut
Demenane batur kolu direbut,
Elmu kalong ning duwuran,
Sapa lenger bonggan sapa lenger bonggan,
Sapa lenger bonggan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *