Gandrung (diana sastra)

Versi: Diana Sastra

Awan dadi bayangan,
Bengi dadi impian..
Rasa gandrung sejeroning ati,
Kelingan sampe setengah mati..

Hayalan lan lamunan,
Cuma kasih pujaan..
Kaliang kabur kenang kanginan,
Setibane wong demen kelingan..

Duhai pujaan hati,
Batinmu apa ra ngerti..
Welas asih kang nganti,
Aja lali, uga sampe hati..

Hayalan lan lamunan,
Cuma kasih pujaan..
Kaliang kabur kenang kanginan,
Setibane wong demen kelingan..

Duhai pujaan hati,
Batinmu apa ra ngerti..
Welas asih kang nganti,
Aja lali uga sampe hati..

Pirang ulan lawase,
Ninggal ning panggonane..
Krikil kali bokat wis waktune,
Sing dilamun mung kari gambare..

Awan dadi bayangan,
Bengi dadi impian..
Rasa gandrung sejeroning ati,
Kelingan sampe setengah mati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *