Gandrung (diana sastra)


Diana-Sastra_8
Versi: Diana Sastra

Awan dadi bayangan,
Bengi dadi impian..
Rasa gandrung sejeroning ati,
Kelingan sampe setengah mati..

Hayalan lan lamunan,
Cuma kasih pujaan..
Kaliang kabur kenang kanginan,
Setibane wong demen kelingan..

Duhai pujaan hati,
Batinmu apa ra ngerti..
Welas asih kang nganti,
Aja lali, uga sampe hati..

Hayalan lan lamunan,
Cuma kasih pujaan..
Kaliang kabur kenang kanginan,
Setibane wong demen kelingan..

Duhai pujaan hati,
Batinmu apa ra ngerti..
Welas asih kang nganti,
Aja lali uga sampe hati..

Pirang ulan lawase,
Ninggal ning panggonane..
Krikil kali bokat wis waktune,
Sing dilamun mung kari gambare..

Awan dadi bayangan,
Bengi dadi impian..
Rasa gandrung sejeroning ati,
Kelingan sampe setengah mati..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Diana Sastra]
[ti: Gandrung]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:09]
[id: hzwuvosn]
[00:00.42]Gandrung
[00:00.42]by: Diana Sastra
[00:45.42]
[00:47.16]>>>
[00:48.16]>>
[00:49.16]>
[00:50.16]Awan dadi bayangan,
[00:55.27]bengi dadi impian..
[01:02.40]Rasa gandrung,
[01:04.21]sejeroning ati..
[01:08.98]Kelingan sampe,
[01:12.15]setengah mati..
[01:14.98]
[01:22.59]Hayalan lan lamunan,
[01:27.34]cuma kasih pujaan..
[01:34.97]Kaliang kabur
[01:37.96]kenang kanginan..
[01:40.70]Setibane,
[01:43.34]wong demen kelingan..
[01:47.08]Duhai pujaan hati,
[01:54.29]batinmu apa ra ngerti..
[02:01.52]Welas asih kang nganti,
[02:07.41]Aja lali,
[02:09.09]uga sampe hati..
[02:13.43]Hayalan lan lamunan,
[02:18.79]cuma kasih pujaan..
[02:26.63]Kaliang kabur
[02:28.98]kenang kanginan..
[02:32.96]Setibane
[02:34.97]wong demen kelingan..
[02:40.07]Duhai pujaan hati,
[02:46.17]batinmu apa ra ngerti..
[02:53.39]Welas asih kang nganti,
[02:59.42]Aja lali,
[03:00.73]uga sampe hati..
[03:07.08]Pirang ulan lawase,
[03:11.85]ninggal ning panggonane..
[03:18.92]Krikil kali
[03:20.42]bokat wis waktune..
[03:24.93]Sing dilamun,
[03:26.79]mung kari gambare..
[03:32.26]
[03:38.40]Awan dadi bayangan,
[03:43.92]bengi dadi impian..
[03:51.29]Rasa gandrung
[03:52.92]sejeroning ati..
[03:57.44]Kelingan sampe
[04:00.23]setengah mati..
[04:04.09]
———–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s