Asal Digrayang

Versi: Shelly Rossi

Kuayang kang, manis ademe
Lamon sun kang, dadi jodone
Kelingan manis meseme,
Kedanan kumis tipise,
Aduh kakang, kebayang bae..

Najan teka kang, padu digrayang
Kula gelem kang, asal sing sayang
Senajanan due rabi, wektune dibagi-bagi
Demi cinta, ora perduli..

reff :
Yang yang yang, asal digrayang
Bagen sora nembe teka langsung miyang..

Kang kang kang, kulane sayang
Najan tekane sampean nggo giliran..
Kula cinta kang, kula sayang
Awan bengi kang, inget sampean..

Najan teka kang, padu digrayang
Kula gelem kang, asal sing sayang
Senajanan due rabi, wektune dibagi-bagi
Demi cinta, ora perduli..

reff :
Yang yang yang, asal digrayang
Bagen sora nembe teka langsung miyang..

Kang kang kang, kulane sayang
Najan tekane sampean nggo giliran..
Kula cinta kang, kula sayang
Awan bengi kang, inget sampean..

Kuayang kang, manis ademe
Lamon sun kang, dadi jodone
Kelingan manis meseme,
Kedanan kumis tipise,
Aduh kakang, kebayang bae..