Wong Manis

Versi: Catur Arum

Sopo, siro wong manis
Eseme, mejuk lan nepis
Kembang tebu, ono ring kono
Sun kepincut nonok rupane..

Ulan, yo wis ndhadhari
Nyentor ring, godong-godongan
Rupan iro, yoro wong manis
Nggawe ati, kepingin nduweni..

reff :
Jo siro mesem gemuyu,
Atinisun tambah kepilu,
Kepingin rasane ati,
Nduweni sang condro dewi..

Bungah, rasane ati
Biso nyanding, yo siro kembang
Nak sun kudang, tembang kasmaran
Gendhinge, welas hang suci..

reff :
Jo siro mesem gemuyu,
Atinisun tambah kepilu,
Kepingin rasane ati,
Nduweni sang condro dewi..

Bungah, rasane ati
Biso nyanding, yo siro kembang
Nak sun kudang, tembang kasmaran
Gendhinge, welas hang suci..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *