Selo Langke

Versi: Marpuah

Tetangise, ngatiku tan soyo wando
Rino wengi, angambyak ambyak rasaku
Ora pisah, kelawan? memanismu
Nadyan adoh, atiku ono atimu..

Yo gene, tanpo nglegewo
Ngelingo jagadku sepi,
Opo lamun, semi bami buegensi?
Opo iyo, aku mung kudu ngenteni
Yen wis ngono, tumambang twin selo langke..

Sorak-sorak, mangantar gumuruh
Sorak-sorak, mangantar gumuruh
Swaraning madyo, gumyak gembiro
Perang bronto yudho, prapandowo

Ngrebut negoro, ngastino prejange
Kurowo gugur, tengahing palagan
Pandowo, pandowo, pandowo
Uwuling? prang bronto yudho..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *