Roro Jonggrang

Versi: Bambang ft. Menik

Lk :
Roro jonggrang, pancen kowe ayu tenan
Po ra mokal, yen aku nandang kasmaran
Waspada’no, prajuritmu kalah perang
Mulo kowe, dadi wanito boyongan..

Pr :
Joko bandung, kowe ojo bungah limpo
Perang iki, kanggoku durung rampung
Selopati, kangmas prabu gupolo
Kang wis sedo, labuh ing wono segoro..

LK :
Tobat-tobat, kowe wanito keparat
Po ra ngerti yen bandung, lanange jagad
Putro ratu, pengging prabu damar moyo
Aku duwe, aji sekti bondowoso..

Lk : Roro jonggrang, manuto sun pundhut garwo
Pr : Joko bandung, aku tan dwe perbono
Candi sewu, sewengi kudu dadi

Lk : Yo jonggrang, panyuwunmu tak turuti

reff:
Lk :
Roro jonggrang, pancen kowe ayu tenan
Po ra mokal, yen aku nandang kasmaran
Waspada’no, prajuritmu kalah perang
Mulo kowe, dadi wanito boyongan..

Pr :
Joko bandung, kowe ojo bungah limpo
Perang iki, kanggoku durung rampung
Selopati, kangmas prabu gupolo
Kang wis sedo, labuh ing wono segoro..

LK :
Tobat-tobat, kowe wanito keparat
Po ra ngerti yen bandung, lanange jagad
Putro ratu, pengging prabu damar moyo
Aku duwe, aji sekti bondowoso..

Lk : Roro jonggrang, manuto sun pundhut garwo
Pr : Joko bandung, aku tan dwe perbono
Candi sewu, sewengi kudu dadi

Lk : Yo jonggrang, panyuwunmu tak turuti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *