Kepatil Cinta

Versi: Shelly Rossi

BLENAK MANGAN BLENAK TURU,
WONG KEPATIL CINTA,
NEMBE PISAN, KULA NGALAMI
BLI KUAT KANG, NYLEGSEG NING ATI..

AWAN KULA KELANGAN, BENGINE KELINGAN
KATON BAE, KAYA NING IRINGAN
PENGENE KANG, BARENGAN BAE..

reff :
NGGRENTESE, SEDIH NING ATI
KUAYANG LAMON SAMPE, BELI DADI SAWIJI..

LANDEPE, WISA CINTA SAMPEAN
NANCEB NING JERO DADA, GAWE KULA NELANGSA
KULA DADI SENGSARA, KEPATIL CINTA..

AWAN KULA KELANGAN, BENGINE KELINGAN
KATON BAE, KAYA NING IRINGAN
PENGENE KANG, BARENGAN BAE..

reff :
NGGRENTESE, SEDIH NING ATI
KUAYANG LAMON SAMPE, BELI DADI SAWIJI..

LANDEPE, WISA CINTA SAMPEAN
NANCEB NING JERO DADA, GAWE KULA NELANGSA
KULA DADI SENGSARA, KEPATIL CINTA..

BLENAK MANGAN BLENAK TURU,
WONG KEPATIL CINTA,
NEMBE PISAN, KULA NGALAMI
BLI KUAT KANG, NYLEGSEG NING ATI..

AWAN KULA KELANGAN, BENGINE KELINGAN
KATON BAE, KAYA NING IRINGAN
PENGENE KANG, BARENGAN BAE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *