Ketemu Maning

Versi: Erna Veronica

Duh.., senenge ati
Wis biso, dadi siji
Pirang taun, yo wis sun anteni
Raino bengi, riko sun angeni…

Mulo.., ojo dilali
Riko kang, isun welasi
Sampek, isun impi-impi
Urip bareng, tumekaning pati..

Duh gusti, matur nuwun kulo
Isun wis, biso nyanding riko
Sun jaluk, yo sing ono maning
Riko ninggal, sing ono kabare..

Engeto kang, yo ambi bengene
Susah seneng, yo disonggo bareng
Engeto kang, yo ambi bengene
Susah seneng, yo disonggo bareng..

reff :
Mulo.., ojo dilali
Riko kang, isun welasi
Sampek, isun impi-impi
Urip bareng, tumekaning pati..

Duh gusti, matur nuwun kulo
Isun wis, biso nyanding riko
Sun jaluk, yo sing ono maning
Riko ninggal, sing ono kabare..

Engeto kang, yo ambi bengene
Susah seneng, yo disonggo bareng
Engeto kang, yo ambi bengene
Susah seneng, yo disonggo bareng..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *