Titip Tresno (dimas samodra)

Versi: Dimas Samodra

Tresnaku marang sliramu,
ibarat mbledhosing merapi
Sayangku karo awakmu,
ibarat ombake tsumani..

Kangenku marang sliramu,
ibarat jeroning segoro,
Rinduku karo awakmu,
ibarat luwase samudro..

reff :
Hooooo.., aku tresno karo sliramu
Hooooo.., aku kangen karo sliramu
Roso tresno iki, ora biso diganti
Tak suwun sliramu, gelem nresnani aku..
Yang…, sing dadi panyuwunku
Sayang aku, titip tresnaku..

reff :
Kangenku marang sliramu,(sayang)
ibarat jeroning segoro,
Rinduku karo awakmu,
ibarat luwase samudro..

reff :
Hooooo.., aku tresno karo sliramu
Hooooo.., aku kangen karo sliramu
Roso tresno iki, ora biso diganti
Tak suwun sliramu, gelem nresnani aku..
Yang…, sing dadi panyuwunku
Sayang aku, titip tresnaku..

(Sayang aku, titip tresnaku..)
(Sayang aku, titip tresnaku..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *