Mawar Kapuronto

Versi: Catur Arum

Sun anteni, lingsir suwengi
Mapag wayah, bengi hang sintru
Angin semilir, mampir sedelo
Ngrungokaken, tangise ati..

Ati lego, rungu kabare
Kudu kepingin, weruh unyike
Paribasan, sak kethip moto
Riko nylempat, mandhego sedelo..

reff :
Karep wis kepilu, milu nong atine
Gondo wis semebyar, mawar kapuronto

Arep takon, takon nang sopo
Ngempet kangen, raino lan bengi..
Ati karep, kudu ketemu
Nyandang sepi, nganteni tekane

reff :
Karep wis kepilu, milu nong atine
Gondo wis semebyar, mawar kapuronto

Sun anteni, lingsir suwengi
Mapag wayah, bengi hang sintru
Angin semilir, mampir sedelo
Ngrungokaken, tangise ati..

reff :
Ati lego, rungu kabare
Kudu kepingin, weruh unyike
Paribasan, sak kethip moto
Riko nylempat, mandhego sedelo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *