Mampir Mbaben

Versi: Jolo Joyo Dipuro

Aku bingung, kesasar menggok ning mbaben
Tenguk-tenguk, ning lincak pring pinggir kalen
Rino wengi, pikiranku ora leren
Eling kowe, sing wis emoh tak jak balen

Arjo tulen, sebotol tak ombe ijen
Tanpo tambur, anane mung krupuk lempeng
Rino wengi, kelingan janjimu biyen
Nganti seprene, sing wis emoh tak jak balen

E ya e ya o, e ya e ya e ya e ya o
E ya e ya o, e ya e ya e ya e ya o

Maafkan aku, pacarku sayang
Ngapuranen, aku wong sing salah jalan
Ngenteni kowe, aku kesuwen
Mampir mbaben, sing koyo kowe raeneng

reff:
Aku bingung, kesasar menggok ning mbaben
Tenguk-tenguk, ning lincak pring pinggir kalen
Rino wengi, pikiranku ora leren
Eling kowe, sing wis emoh tak jak balen

Arjo tulen, sebotol tak ombe ijen
Tanpo tambur, anane mung krupuk lempeng
Rino wengi, kelingan janjimu biyen
Nganti seprene, sing wis emoh tak jak balen

E ya e ya o, e ya e ya e ya e ya o
E ya e ya o, e ya e ya e ya e ya o

Maafkan aku, pacarku sayang
Ngapuranen, aku wong sing salah jalan
Ngenteni kowe, aku kesuwen
Mampir mbaben, sing koyo kowe raeneng..
Mampir mbaben, sing koyo kowe raeneng..
Mampir mbaben, sing koyo kowe raeneng..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *