Ati Kecaton

Versi: Rima Citra S

Aduh eman eman, atinisun loro
Riko kari tego, riko kari mentolo
Koyo manuk grejo, mabur sing karuan
Awak isun bingung, riko menyang sulung..

Gedigi rasane, lorone ati
Kadhung ditinggal, kembange ati
Masiyo sun tahan, mbrebese moto
Tapi kang sing kuat, njerone dodo..

Riko sun welasi, lan riko yo sun kedani
Menyang sulung ninggal awak kulo
Riko sun welasi, lan riko yo sun kedani
Menyang sulung ninggal awak kulo

reff :
Koyo manuk grejo, mabur sing karuan
Awak isun bingung, riko menyang sulung..

Gedigi rasane, lorone ati
Kadhung ditinggal, kembange ati
Masiyo sun tahan, mbrebese moto
Tapi kang sing kuat, njerone dodo..

Riko sun welasi, lan riko yo sun kedani
Menyang sulung ninggal awak kulo
Riko sun welasi, lan riko yo sun kedani
Menyang sulung ninggal awak kulo
Menyang sulung ninggal awak kulo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *