Tondo Moto

Versi: Mery Marsini

Senadyan to ora mitro,
tondo moto sing tak tompo..
Senadyan amung sepele,
angelengake kabeh lelabete..

Koyo rembulan lumaku,
kang madhangi wanci dalu..
Koyo tumetesing banyu,
ngelingake kangening atiku..

Kae tondo moto,
mertandani ati tresno..
Nadyan nate gawe gelo,
ning nyatane mung katon neng moto..

Tak simpen ono kamarku,
dadi sulih seliramu..
Tak simpen ono atiku,
liyo wektu bakale ketemu..

reff:
Senadyan to ora mitro,
tondo moto sing tak tompo..
Senadyan amung sepele,
angelengake kabeh lelabete..

Koyo rembulan lumaku,
kang madhangi wanci dalu..
Koyo tumetesing banyu,
ngelingake kangening atiku..

Kae tondo moto,
mertandani ati tresno..
Nadyan nate gawe gelo,
ning nyatane mung katon neng moto..

Tak simpen ono kamarku,
dadi sulih seliramu..
Tak simpen ono atiku,
liyo wektu bakale ketemu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *