Layung

Versi: Ika

Kelayung-layung atiku nggayuh tresnamu, nganti pilu
Tak angen-angen kumemeng soyo, angles keskes..
Tansah jenjang kapirangun dangu ketemu, nganti rangu
Setyo nuto antuk kadyo nenggo, kluwuh ing wayah dalu..

Sedino, wus tak tenggo; seminggu, nggonku nunggu
Sesasi, tak enteni andrep ati..
Ngugemi janji kang semu ngrusak awakku, nganti kuru
Mung welingku mring sliramu, duh wong bagus, aku nunggu..

reff:
Kelayung-layung atiku nggayuh tresnamu, nganti pilu
Tak angen-angen kumemeng soyo, angles keskes..
Tansah jenjang kapirangun dangu ketemu, nganti rangu
Setyo nuto antuk kadyo nenggo, kluwuh ing wayah dalu..

Sedino, wus tak tenggo; seminggu, nggonku nunggu
Sesasi, tak enteni andrep ati..
Ngugemi janji kang semu ngrusak awakku, nganti kuru
Mung welingku mring sliramu, duh wong bagus, aku nunggu..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *