Man Draup Tukang Becak

Ciptaan : ??
Vokal : Najeeb
Produksi : ??

Man draup tukang becak, becak’e sering rusak
Dasar lucu uwonge, sabar laka jengkelek
Ari olih muatan, bocah wadon dewekan
Genjote alon-alon, karo diejak guyon
Man draup seneng guyon..

reff:
Ning panjatan man draup teol,
Megap-megap napase,
Sing nunggang mung gemuyu bae..

Ora suwe lagi digenjot,
Pedhal sing tengen copot,
Man draup gagean mencolot..

Wurung anjog ning pasar,
Sing nunggang ora sabar,
Mudhun ning tengah dalan,
Ora nein bayaran,
Man draupe gemboran..

reff :
Ning panjatan man draup teol,
Megap-megap napase,
Sing nunggang mung gemuyu bae..

Ora suwe lagi digenjot,
Pedhal sing tengen copot,
Man draup gagean mencolot..

Wurung anjog ning pasar,
Sing nunggang ora sabar,
Mudhun ning tengah dalan,
Ora nein bayaran,
Man draupe gemboran..

[ver: lyrics]
[id: cnosubsn]
[ar: Najeeb]
[ti: Man Draup Tukang Becak]
[al: Pop Tegalan]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:35]
[00:01.15]Man Draup Tukang Becak
[00:10.15]Versi : Najeeb
[00:13.15][00:48.78][02:01.52][03:15.85]
[00:16.24][01:06.81][02:19.42]>>>
[00:17.24][01:07.81][02:20.42]>>
[00:18.24][01:08.81][02:21.42]>
[00:19.24]Man draup tukang becak,
[00:22.90]Becak’e sering rusak,
[00:26.10]Dasar lucu uwonge,
[00:29.53]Sabar laka jengkelek,
[00:32.65]Ari olih muatan,
[00:35.15]Bocah wadon dewekan,
[00:38.46]Genjote alon-alon,
[00:41.47]Karo diejak guyon,
[00:44.53]Man draup seneng guyon..
[01:09.81][02:22.42]Ning panjatan man draup teol,
[01:15.13][02:28.99]Megap-megap napase,
[01:20.50][02:34.30]Sing nunggang mung gemuyu bae..
[01:27.63][02:40.98]Ora suwe lagi digenjot,
[01:33.76][02:47.24]Pedhal sing tengen copot,
[01:38.95][02:52.86]Man draup gagean mencolot..
[01:45.07][02:58.49]Wurung anjog ning pasar,
[01:48.32][03:01.92]Sing nunggang ora sabar,
[01:51.51][03:05.16]Mudhun ning tengah dalan,
[01:54.57][03:08.35]Ora nein bayaran,
[01:57.26][03:11.29]Man draupe gemboran..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ubaB7Vr0bVI

Advertisements

Kasri

Ciptaan : AR
Vokal : AR
Produksi : ??

Cintane nyong, maring kasri
Kaya geni, didamoni
Apa bae, enyong gelem nglakoni
Demi kasri, langka sing tak wedeni..

Senen kemis tak puasani,
Malem minggu, tak apeli
Numpak motor, awak mambu wangi
Pejaratan bagjane diwani-wani..

Nyong cinta niba tangi,
Tulung, nyong didongani
Nyong cinta niba tangi,
Tulung, nyong didongani..

Tuku es, nang selawi
Tak sms, ora mbalesi
Sing dodol, lagi prei
Tak miskol, hpne mati..

Alas jati, ning darpangi
Tak parani, ora nemoni
Maring guci, liwat yomani
Bapane metu, nyong diganyami..

Senen kemis tak puasani,
Malem minggu, tak apeli
Numpak motor, awak mambu wangi
Pejaratan bagjane diwani-wani..

Nyong cinta niba tangi,
Kasri, ora ngladeni
Nyong cinta niba tangi,
Kasri, malah menjepi..

reff :
Nyong cinta niba tangi,
Kasri, ora ngladeni
Nyong cinta niba tangi,
Kasri, malah menjepi..

Tuku es, nang selawi
Tak sms, ora mbalesi
Sing dodol, lagi prei
Tak miskol, hpne mati..

Alas jati, ning darpangi
Tak parani, ora nemoni
Maring guci, liwat yomani
Bapane metu, nyong diganyami..

Tuku es, nang selawi
Tak sms, ora mbalesi
Sing dodol, lagi prei
Tak miskol, hpne mati..

Alas jati, ning darpangi
Tak parani, ora nemoni
Maring guci, liwat yomani
Bapane metu, nyong diganyami..

[ver: lyrics]
[id: abphuosn]
[ar: AR]
[ti: Kasri]
[al: Pop Tegalan]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:15]
[00:01.61]Kasri
[00:11.61]Versi : AR
[00:14.61][01:07.56][02:19.43][02:48.87][04:03.14]
[00:17.89][02:30.39]>>>
[00:18.89][02:31.39]>>
[00:19.89][02:32.39]>
[00:20.89]Cintane nyong, maring kasri
[00:24.09]Kaya geni, didamoni
[00:27.94]Apa bae, enyong gelem nglakoni
[00:31.42]Demi kasri, langka sing tak wedeni..
[00:37.64][01:48.72]Senen kemis tak puasani,
[00:40.44][01:52.35]Malem minggu, tak apeli
[00:44.35][01:56.30]Numpak motor, awak mambu wangi
[00:47.86][02:00.02]Pejaratan bagjane diwani-wani..
[00:52.00][00:59.15][02:04.38][02:11.09][02:33.39][02:40.50]Nyong cinta niba tangi,
[00:55.15][01:02.37]Tulung, nyong didongani
[01:16.19][02:57.20][03:29.99]Tuku es, nang selawi
[01:19.55][03:00.94][03:34.54]Tak sms, ora mbalesi
[01:23.38][03:05.06][03:38.13]Sing dodol, lagi prei
[01:26.78][03:08.25][03:41.68]Tak miskol, hpne mati..
[01:31.99][03:13.50][03:46.96]Alas jati, ning darpangi
[01:36.00][03:17.47][03:50.71]Tak parani, ora nemoni
[01:39.80][03:21.60][03:54.56]Maring guci, liwat yomani
[01:43.29][03:24.88][03:58.26]Bapane metu, nyong diganyami..
[02:07.57][02:36.61]Kasri, ora ngladeni
[02:14.70][02:44.11]Kasri, malah menjepi..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=6t1O_nAi94I

Man Warso

Ciptaan : Imam Joend
Vokal : Imam Joend
Produksi : ??

Man warso, rika semrawud
Pacare ponakan dewek direbut,
Aja kadiran sawahe amba,
Aja kadiran duite sa ha ha ha ha..

Man warso, rika blih nalar
Wulan ngarep, pacar enyong pan tak lamar
Nyong ning jakarta, lagi umpul-umpul
Lah ujug-ujug, rika nyrobot kaya tuyul..

Rika kolu temen, rika tegel temen
Nggawe enyong aduh stress nemen,
Putu wis selikur, umur ya meh butul
Tapi rika utekke ning dengkul..

Ari pan mbojo maning,
Sing lemu sing gering
Donge liyane, aja si ening
Man warso, rika semrawud

(seneng ya seneng, donge ndeleng-ndeleng)
(bisa ya bisa, donge kira-kira)
(aja mung seneng, aja mung bisa)
(enyong karo rika, kudu sing kira-kira)..

reff :
Man warso, rika blih nalar
Wulan ngarep, pacar enyong pan tak lamar
Nyong ning jakarta, lagi umpul-umpul
Lah ujug-ujug, rika nyrobot kaya tuyul..

Rika kolu temen, rika tegel temen
Nggawe enyong aduh stress nemen,
Putu wis selikur, umur ya meh butul
Tapi rika utekke ning dengkul..

Ari pan mbojo maning,
Sing lemu sing gering
Donge liyane, aja si ening

Rika kolu temen, rika tegel temen
Nggawe enyong aduh stress nemen,
Putu wis selikur, umur ya meh butul
Tapi rika utekke ning dengkul..

Ari pan mbojo maning,
Sing lemu sing gering
Donge liyane, aja si ening
Man warso, rika semrawud

[ver: lyrics]
[id: kkqquosn]
[ar: Imam Joend]
[ti: Man Warso]
[al: Pop Tegalan]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:47]
[00:01.00]Man Warso
[01:07.61]Versi : Imam Joend
[01:10.19][01:58.66][02:52.66][03:22.40][04:43.54]
[01:13.19][02:59.26]>>>
[01:14.19][03:00.26]>>
[01:15.19][03:01.26]>
[01:16.19][02:35.56][04:32.87]Man warso, rika semrawud
[01:21.55]Pacare ponakan dewek direbut,
[01:26.79]Aja kadiran, sawahe amba
[01:32.17]Aja kadiran duite sa ha ha ha ha..
[01:37.71][03:02.26]Man warso, rika blih nalar
[01:42.77][03:06.94]Wulan ngarep, pacar enyong pan tak lamar
[01:48.20][03:12.68]Nyong ning jakarta, lagi umpul-umpul
[01:53.38][03:17.73]Lah ujug-ujug, rika nyrobot kaya tuyul..
[02:04.55][03:29.40][04:00.86]Rika kolu temen, rika tegel temen
[02:09.79][03:34.09][04:06.34]Nggawe enyong aduh stress nemen,
[02:14.90][03:39.63][04:11.72]Putu wis selikur, umur ya meh butul
[02:20.34][03:44.82][04:16.89]Tapi rika utekke ning dengkul..
[02:25.64][03:50.00][04:22.44]Ari pan mbojo maning,
[02:28.45][03:52.74][04:25.32]Sing lemu sing gering,
[02:30.94][03:55.61][04:27.44]Donge liyane, aja si ening
[02:41.61](seneng ya seneng, donge ndeleng-ndeleng)
[02:44.23](bisa ya bisa, donge kira-kira)
[02:46.91](aja mung seneng, aja mung bisa)
[02:49.73](enyong karo rika, kudu sing kira-kira)..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=wQ0QM-CWwxg

Dudo Ngarep Omah

Ciptaan : Is Haryanto
Vokal : Artika
Produksi : ??

Ono dudo, manggon ngarep omahku
Yen ruh aku, dewe’e ngguya-ngguyu
Yen de’e ngerti, aku namatke
Mlakune soyo mundhak digawe-gawe..

Soyo suwe atiku soyo mundhak bingung,
Kudu-kudu, kepingin ning omahe..

Kok ndilalah, ibu pirso kabehe
Saben teko, rotine dibalekke
Pikirku tentrem koyo adate,
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..

reff :
Kiro-kiro umure seket pitu,
wis meh podho, karo yuswane ibu
Yen de’e ngerti opo karepku,
Saben dino aku dikirimi roti..

Soyo suwe atiku soyo mundhak bingung,
Kudu-kudu, kepingin ning omahe..

Kok ndilalah, ibu pirso kabehe
Saben teko, rotine dibalekke
Pikirku tentrem koyo adate,
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..

[ver: lyrics]
[id: bkhcuksn]
[ar: Artika]
[ti: Dudo Ngarep Omah]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:16]
[00:01.91]Dudo Ngarep Omah
[00:17.91]Versi : Artika
[00:20.91][01:28.68][01:55.00][03:10.28]
[00:23.78][01:58.00]>>>
[00:24.78][01:59.00]>>
[00:25.78][02:00.00]>
[00:26.78]Ono dudo, manggon ngarep omahku
[00:32.22]Yen ruh aku, dewe’e ngguya-ngguyu
[00:38.45]Yen de’e ngerti, aku namatke
[00:45.02]Mlakune soyo mundhak digawe-gawe..
[00:50.97][02:25.86]Soyo suwe atiku soyo mundhak bingung,
[00:56.97][02:31.73]Kudu-kudu, kepingin ning omahe..
[01:02.99][02:38.26]Kok ndilalah, ibu pirso kabehe
[01:10.30][02:45.30]Saben teko, rotine dibalekke
[01:16.60][02:51.71]Pikirku tentrem koyo adate,
[01:22.44][02:57.43][03:03.67]Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..
[01:31.60]==artika, dudo ngarep omah==
[02:01.00]Kiro-kiro umure seket pitu,
[02:07.30]Wis meh podho, karo yuswane ibu
[02:13.80]Yen de’e ngerti opo karepku,
[02:19.74]Saben dino aku dikirimi roti..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=OZj42XseeA8

Pedaringan Bocor

Ciptaan : Sodiel
Vokal : Shelly Rossi
Produksi : MB Record

Duh kakang, sun kecewa
Ning kakang, nggawe lara
Sengaja kula main gila,
Karo batur, kakang sing setia..

Cobaan rumah tangga,
Sing ora sun tek duga,
Duh kakang kula kuwalat cinta,
Kula slingkuh, beli katon ning mata..

reff :
Rasa getun ning ati,
Kula nglawan ning laki..

Lk : Kita wis ora sudi,
Mending bli due rabi..
Miyang cirebon numpake motor,
Dasar wadon pedaringan bocor..

Cobaan rumah tangga,
Sing ora sun tek duga,
Duh kakang kula kuwalat cinta,
Kula slingkuh, beli katon ning mata..

reff :
Rasa getun ning ati,
Kula nglawan ning laki..

Lk : Kita wis ora sudi,
Mending bli due rabi..
Miyang cirebon numpake motor,
Dasar wadon pedaringan bocor..

Duh kakang, sun kecewa
Ning kakang, nggawe lara
Sengaja kula main gila,
Karo batur, kakang sing setia..

[ver: lyrics]
[id: zchzuusn]
[ar: Shelly Rossi]
[ti: Pedaringan Bocor]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 04:19]
[00:01.67]Pedaringan Bocor
[00:16.67]Versi : Shelly Rossi
[00:19.67][00:48.17][01:16.94][01:35.43][01:52.84][02:44.03][03:02.02][03:19.61][04:11.40]
[00:22.15][01:38.43][03:05.02]>>>
[00:23.15][01:39.43][03:06.02]>>
[00:24.15][01:40.43][03:07.02]>
[00:25.15][03:47.24]Duh kakang, sun kecewa
[00:30.18][03:52.71]Ning kakang, nggawe lara
[00:36.27][03:58.49]Sengaja kula main gila,
[00:41.98][04:04.68]Karo batur, kakang sing setia..
[00:54.11][02:21.13]Cobaan rumah tangga,
[00:59.31][02:26.87]Sing ora sun tek duga,
[01:04.81][02:31.68]Duh kakang kula kuwalat cinta,
[01:11.11][02:38.12]Kula slingkuh, beli katon ning mata..
[01:19.78]==shelly rossi, pedaringan bocor==
[01:41.43][03:08.02]Rasa getun ning ati,
[01:46.79][03:13.75]Kula nglawan ning laki..
[01:59.21][03:25.91]Lk: Kita wis ora sudi,
[02:04.69][03:31.52]Lk: Mending bli due rabi..
[02:09.85][03:36.93]Lk: Miyang cirebon numpake motor,
[02:15.79][03:42.15]Lk: Dasar wadon pedaringan bocor..
[02:47.12]==pedaringan bocor, shelly rossi==

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ZnFPA2pRlHI

Aja Meriyang

Ciptaan : Andy R
Vokal : Andy R
Produksi : ??

AKU MUNGGAH GUNUNG, MACULI SAWAH
WINIHE DITANDUR, DIURUGI LEMAH
YUH DIBANYONI, YUH DIOPENI
KUDU SING TELATEN, SUPAYA PANEN..

ESUK-ESUK MANGKAT, NINGGALNA UMAH
MODALE TENAGA, NGENTENI WONG PRENTAH
DINEIN UPAH, NGGO BUBURE BOCAH
NEMBE OLIH JATAH, MALEM JEMUAH..

MENAWI TIYANG MBOTEN GADHAH SAMPUN MERIYANG,
BEN SAGED OBAH, BERAS SAIKI WIS LARANG
RUMANGSA DADI WONG SUSAH, AJA ALEMAN
GELEMA OBAH, APA-APA WIS LARANG..

(PENGIN MANGAN), ORA KETANG PAS-PASAN
(BISA MANGAN), ASAL GELEM KANGELAN
PEDAMINE BOMBONGAN, URIP CUMA SEPISAN
YO MAN..

reff :
ESUK-ESUK MANGKAT, NINGGALNA UMAH
MODALE TENAGA, NGENTENI WONG PRENTAH
DINEIN UPAH, NGGO BUBURE BOCAH
NEMBE OLIH JATAH, MALEM JEMUAH..

MENAWI TIYANG MBOTEN GADHAH SAMPUN MERIYANG,
BEN SAGED OBAH, APA-APA WIS LARANG..
(PENGIN MANGAN), ORA KETANG PAS-PASAN
(BISA MANGAN), ASAL GELEM KANGELAN
PEDAMINE BOMBONGAN, URIP CUMA SEPISAN

(PENGIN MANGAN), ORA KETANG PAS-PASAN
(BISA MANGAN), ASAL GELEM KANGELAN
PEDAMINE BOMBONGAN, RUKUN LURUH SANDANG PANGAN
YO MAN..

reff :
MENAWI TIYANG MBOTEN GADHAH SAMPUN MERIYANG,
BEN SAGED OBAH, BERAS SAIKI WIS LARANG
RUMANGSA DADI WONG SUSAH, AJA ALEMAN
GELEMA OBAH, APA-APA WIS LARANG..

(PENGIN MANGAN), ORA KETANG PAS-PASAN
(BISA MANGAN), ASAL GELEM KANGELAN
PEDAMINE BOMBONGAN, URIP CUMA SEPISAN

(PENGIN MANGAN), ORA KETANG PAS-PASAN
(BISA MANGAN), ASAL GELEM KANGELAN
PEDAMINE BOMBONGAN, RUKUN LURUH SANDANG PANGAN

(PENGIN MANGAN), ORA KETANG PAS-PASAN
(BISA MANGAN), ASAL GELEM KANGELAN
PEDAMINE BOMBONGAN, URIP CUMA SEPISAN
YO MAN..

[ver: lyrics]
[id: hvbauasn]
[ar: Andy R]
[ti: Aja Meriyang]
[al: Pop Tegalan]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:16]
[00:01.13]AJA MERIYANG
[00:45.13]Versi : Andy R
[00:48.13][02:15.10][03:32.37][05:06.26]
[00:51.60][02:24.03][03:42.70]>>>
[00:52.60][02:25.03][03:43.70]>>
[00:53.60][02:26.03][03:44.70]>
[00:54.60]AKU MUNGGAH GUNUNG, MACULI SAWAH
[00:59.03]WINIHE DITANDUR, DIURUGI LEMAH
[01:02.65]YUH DIBANYONI, YUH DIOPENI
[01:06.14]KUDU SING TELATEN, SUPAYA PANEN..
[01:10.82][02:27.03]ESUK-ESUK MANGKAT, NINGGALNA UMAH
[01:14.38][02:31.71]MODALE TENAGA, NGENTENI WONG PRENTAH
[01:18.00][02:35.64]DINEIN UPAH, NGGO BUBURE BOCAH
[01:21.55][02:39.20]NEMBE OLIH JATAH, MALEM JEMUAH..
[01:26.36][02:44.32][03:45.70]MENAWI TIYANG MBOTEN GADHAH SAMPUN MERIYANG,
[01:33.48][03:52.11]BEN SAGED OBAH, BERAS SAIKI WIS LARANG
[01:39.98][04:00.85]RUMANGSA DADI WONG SUSAH, AJA ALEMAN
[01:48.34][04:08.02]GELEMA OBAH, APA-APA WIS LARANG..
[01:56.50][02:58.36][03:13.71][04:15.70][04:31.21][04:47.04](PENGIN MANGAN), ORA KETANG PAS-PASAN
[02:00.07][03:01.91][03:17.38][04:19.25][04:34.87][04:50.28](BISA MANGAN), ASAL GELEM KANGELAN
[02:04.12][03:06.16][04:23.37][04:54.28]PEDAMINE BOMBONGAN, URIP CUMA SEPISAN
[02:11.55][03:30.11][05:01.96]YO MAN..
[02:49.37]BEN SAGED OBAH, APA-APA WIS LARANG..
[03:21.51][04:38.99]PEDAMINE BOMBONGAN, RUKUN LURUH SANDANG PANGAN

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=KLZABsWWTr0

Nepak Bantal

Ciptaan : Wadi Oon
Vokal : Rinny Shantika
Produksi : FF Film video clip

Klabar klibir ngetan ngulon,
Wong demen durung kelakon,
Rasa pegel.., ngulati kakang
Sering ngenes.., bari glerengan
Apa maning arep turu,
Gayale ora karuan..

Ora nepak-nepak bantal,
Sing ditepak ati kakang,
Yen lagi turu.., jage tangia
Yen lagi ngimpi.., jage nglilira
Teka welas teka asih,
Ning badan kula iki..

reff :
Banyu mata sing garing ning pipi,
Sewengi-wengi kula nangisi..

Masih mending kula lara puyeng,
Daripada nahan rasa demen,
Sun rela gantung diri,
Yen ora dadi siji..

Ora nepak-nepak bantal,
Sing ditepak ati kakang,
Yen lagi turu.., jage tangia
Yen lagi ngimpi.., jage nglilira
Teka welas teka asih,
Ning badan kula iki..

reff :
Banyu mata sing garing ning pipi,
Sewengi-wengi kula nangisi..

Masih mending kula lara puyeng,
Daripada nahan rasa demen,
Sun rela gantung diri,
Yen ora dadi siji..

Klabar klibir ngetan ngulon,
Wong demen durung kelakon,
Rasa pegel.., ngulati kakang
Sering ngenes.., bari glerengan
Apa maning arep turu,
Gayale ora karuan..

[ver: lyrics]
[id: wkikucsn]
[ar: Rinny Shantika]
[ti: Nepak Bantal]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:48]
[00:01.87]Nepak Bantal
[00:28.87]Versi : Rinny Shantika
[00:31.87][01:01.76][01:32.64][01:59.54][02:17.31][03:08.40][03:34.41][03:52.10][04:44.16]
[00:34.23][02:02.54][03:37.41]>>>
[00:35.23][02:03.54][03:38.41]>>
[00:36.23][02:04.54][03:39.41]>
[00:37.23][04:18.12]Klabar klibir ngetan ngulon,
[00:40.77][04:21.05]Wong demen durung kelakon,
[00:43.79][04:24.30]Rasa pegel.., ngulati kakang
[00:48.82][04:29.34]Sering ngenes.., bari glerengan
[00:54.65][04:35.16]Apa maning arep turu,
[00:57.35][04:37.89]Gayale ora karuan..
[01:07.96][02:43.11]Ora nepak-nepak bantal,
[01:11.37][02:46.11]Sing ditepak ati kakang,
[01:14.53][02:49.31]Yen lagi turu.., jage tangia
[01:19.81][02:54.47]Yen lagi ngimpi.., jage nglilira
[01:25.57][02:59.97]Teka welas teka asih,
[01:28.29][03:03.04]Ning badan kula iki..
[01:35.54]==rinny shantika, nepak bantal==
[02:05.54][03:40.41]Banyu mata sing garing ning pipi,
[02:11.40][03:45.87]Sewengi-wengi kula nangisi..
[02:23.97][03:58.53]Masih mending kula lara puyeng,
[02:29.20][04:03.89]Daripada nahan rasa demen,
[02:35.28][04:10.20]Sun rela gantung diri,
[02:37.92][04:12.67]Yen ora dadi siji..
[03:11.41]==nepak bantal, rinny shantika==

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=xmOZvuNE9_g