Leles Upo

Versi: Momo Kepus

Seliweran ngabeti polahe dunyo,
Metani angen-angen muputi rejeki,
Nggelibet ring sawerane dalan dowo,
Sak adohe lurung-lurung sing jangkahi,
Ning ngisore, langit iki
Isun leles, upo siji-siji..

Leles upo iki gendhinge jare paman,
Gendhinge wong cilik yo kang keleleran,
Sabendino uripe takal-takalan,
Ngitung pelayune dino ketepengan,
Ning ndhuwure, bumi iki
Isun leles, upo siji-siji..

reff :
Adus keringet, yo wis sun lakoni
Kanggo nyambung, tali penguripan
Selulupan, ono ring njerone bengi
Panase serngenge, sing dadi paran
Raino sun dade’aken bengi,
Bengi yo wis, sun gawe raino
Kanggo leles upo, leles sabendino..

Leles upo iki gendhinge jare paman,
Gendhinge wong cilik yo kang keleleran,
Sabendino uripe takal-takalan,
Ngitung pelayune dino ketepengan,
Ning ndhuwure, bumi iki
Isun leles, upo siji-siji..

reff :
Adus keringet, yo wis sun lakoni
Kanggo nyambung, tali penguripan
Selulupan, ono ring njerone bengi
Panase serngenge, sing dadi paran
Raino sun dade’aken bengi,
Bengi yo wis, sun gawe raino
Kanggo leles upo, leles sabendino..
Isun leles upo, leles sedino-dino..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *