Lintang Wulan

“LINTANG WULAN” Versi Hj. Aas Rolani

Kaya nangis, sejeroning ati
Banyu mata, sampe mbrebes mili
Sun kelingan, awan lan bengi
Mikiri, sang pujaan ati..

Sumpah layak, rela bagen mati
Tenimbang urip, ora dadi siji
Lintang wulan, sing dadi saksi
Lamon kula, sulaya janji..

reff :
Oh kekasih, pujaan ning ati
Ora kuat, sun ditinggal kari
Cuma kakang, sing dadi idaman
Ora bakal, sun demen wong liyan..

Lk :
Duh aduh sayang, ja ragu lan bimbang
Kakang pasti eman, sampe akhir jaman..

Sumpah layak, rela bagen mati
Tenimbang urip, ora dadi siji
Lintang wulan, sing dadi saksi
Lamon kula, sulaya janji..

reff :
Oh kekasih, pujaan ning ati
Ora kuat, sun ditinggal kari
Cuma kakang, sing dadi idaman
Ora bakal, sun demen wong liyan..

Lk :
Duh aduh sayang, ja ragu lan bimbang
Kakang pasti eman, sampe akhir jaman..

Kaya nangis, sejeroning ati
Banyu mata, sampe mbrebes mili
Sun kelingan, awan lan bengi
Mikiri, sang pujaan ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *