Jaran Goyang (adistya mayasari)



Versi: Adistya Mayasari

Ketemu mung sepisan,
Sing ono ati paran-paran..
Bengine gok isun kepikiran,
Sing biso turu gelibegan..

Sing ngiro sun sing ngiro,
Gok dadi bingung sing karuan..
Rasane isun koyo wong edan,
Yo lali ambi nong panggonan..

reff:
Opo iki tah kang aran kedadean,
Isun yoro keneng jaran goyang..
Ati kangen yo katon-katonen,
Kudu-kudu ketemu baen..

Mulo nyikso kadhung keneng jaran goyang,
Sing kuwat biso sing ketulungan..
Kari soro kadhung nggolet tombo,
Sarate ketemu ati lego..

reff:
Sing ngiro sun sing ngiro,
Gok dadi bingung sing karuan..
Rasane isun koyo wong edan,
Yo lali ambi nong panggonan..

reff:
Opo iki tah kang aran kedadean,
Isun yoro keneng jaran goyang..
Ati kangen yo katon-katonen,
Kudu-kudu ketemu baen..

Mulo nyikso kadhung keneng jaran goyang,
Sing kuwat biso sing ketulungan..
Kari soro kadhung nggolet tombo,
Sarate ketemu ati lego..
———————-
[ver: lyrics]
[ar: Adistya Mayasari]
[ti: Jaran Goyang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:43]
[id: olubszsn]
[00:01.31]Jaran Goyang
[00:35.31]by: Adistya Mayasari
[00:38.31]
[00:41.31]>>>
[00:42.31]>>
[00:43.31]>
[00:44.66]Ketemu mung sepisan,
[00:52.06]Sing ono ati paran-paran..
[00:59.65]Bengine gok isun kepikiran,
[01:06.50]Sing biso turu gelibegan..
[01:15.70]Sing ngiro sun sing ngiro,
[01:21.92]Gok dadi bingung sing karuan..
[01:29.27]Rasane isun koyo wong edan,
[01:35.80]Yo lali ambi nong panggonan..
[01:43.64]
[02:00.27]>>>
[02:01.27]>>
[02:02.27]>
[02:03.27]Opo iki tah kang aran kedadean,
[02:10.42]Isun yoro keneng jaran goyang..
[02:16.64]Ati kangen yo katon-katonen,
[02:23.17]Kudu-kudu ketemu baen..
[02:29.39]Mulo nyikso kadhung keneng jaran goyang,
[02:36.36]Sing kuwat biso sing ketulungan..
[02:42.58]Kari soro kadhung nggolet tombo,
[02:48.87]Sarate ketemu ati lego..
[02:56.46]
[03:24.15]>>>
[03:25.15]>>
[03:26.15]>
[03:27.15]Sing ngiro sun sing ngiro,
[03:34.44]Gok dadi bingung sing karuan..
[03:41.71]Rasane isun koyo wong edan,
[03:48.62]Yo lali ambi nong panggonan..
[03:55.53]
[04:13.26]>>>
[04:14.26]>>
[04:15.26]>
[04:16.26]Opo iki tah kang aran kedadean,
[04:22.79]Isun yoro keneng jaran goyang..
[04:28.39]Ati kangen yo katon-katonen,
[04:35.92]Kudu-kudu ketemu baen..
[04:41.46]Mulo nyikso kadhung keneng jaran goyang,
[04:48.36]Sing kuwat biso sing ketulungan..
[04:54.27]Kari soro kadhung nggolet tombo,
[05:01.80]Sarate ketemu ati lego..
[05:08.95]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s