Jaran Goyang (adistya mayasari)


Versi: Adistya Mayasari

Ketemu mung sepisan,
Sing ono ati paran-paran..
Bengine gok isun kepikiran,
Sing biso turu gelibegan..

Sing ngiro sun sing ngiro,
Gok dadi bingung sing karuan..
Rasane isun koyo wong edan,
Yo lali ambi nong panggonan..

reff:
Opo iki tah kang aran kedadean,
Isun yoro keneng jaran goyang..
Ati kangen yo katon-katonen,
Kudu-kudu ketemu baen..

Mulo nyikso kadhung keneng jaran goyang,
Sing kuwat biso sing ketulungan..
Kari soro kadhung nggolet tombo,
Sarate ketemu ati lego..

reff:
Sing ngiro sun sing ngiro,
Gok dadi bingung sing karuan..
Rasane isun koyo wong edan,
Yo lali ambi nong panggonan..

reff:
Opo iki tah kang aran kedadean,
Isun yoro keneng jaran goyang..
Ati kangen yo katon-katonen,
Kudu-kudu ketemu baen..

Mulo nyikso kadhung keneng jaran goyang,
Sing kuwat biso sing ketulungan..
Kari soro kadhung nggolet tombo,
Sarate ketemu ati lego..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s