Jaran Goyang (adistya mayasari)

Versi: Adistya Mayasari

Ketemu mung sepisan,
Sing ono ati paran-paran..
Bengine gok isun kepikiran,
Sing biso turu gelibegan..

Sing ngiro sun sing ngiro,
Gok dadi bingung sing karuan..
Rasane isun koyo wong edan,
Yo lali ambi nong panggonan..

reff:
Opo iki tah kang aran kedadean,
Isun yoro keneng jaran goyang..
Ati kangen yo katon-katonen,
Kudu-kudu ketemu baen..

Mulo nyikso kadhung keneng jaran goyang,
Sing kuwat biso sing ketulungan..
Kari soro kadhung nggolet tombo,
Sarate ketemu ati lego..

reff:
Sing ngiro sun sing ngiro,
Gok dadi bingung sing karuan..
Rasane isun koyo wong edan,
Yo lali ambi nong panggonan..

reff:
Opo iki tah kang aran kedadean,
Isun yoro keneng jaran goyang..
Ati kangen yo katon-katonen,
Kudu-kudu ketemu baen..

Mulo nyikso kadhung keneng jaran goyang,
Sing kuwat biso sing ketulungan..
Kari soro kadhung nggolet tombo,
Sarate ketemu ati lego..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *