Tega Nyakiti

Versi: Hj. Aas Rolani

KEKASIH.., NANGAPA TEGA NYAKITI
DUH LARA.., ATI WONG DIHIANATI
PERCUMA, NGOMONG SETIA
YEN KAKANG, NGGAWE SULAYA
NANGIS SUN, NGRUNGU NING BEJA,
YEN KAKANG, WIS RUMAH TANGGA..

TEK ANTI, SAMPE LAWAS TAUNAN
NYATANE, LANGKA TANGGUNG-JAWABE
JANJINE, AREP NGENTENI
NYATANE, WIS DUE GANTI
LARANE, SETENGAH MATI
KAYA DI, KECOS ERI..
KEKASIH.., NANGAPA TEGA NYAKITI
DUH LARA.., ATI WONG DIHIANATI

reff :
PERCUMA BAEN, SAMPEAN JANJI
LAMON AKHIRE, NGGAWE LARA ATI..

KAYA KEDUHUNG, TINEMU MBURI
LAWAS TEK ANTI, NGGAWE LARA ATI
NGOMONGE AREP SETIA,
BLI BAKAL GAWE KECEWA,
NYATANE SAMPEAN DUSTA,
SEKIEN NGGAWE SULAYA..

TEK ANTI, SAMPE LAWAS TAUNAN
NYATANE, LANGKA TANGGUNG-JAWABE
JANJINE, AREP NGENTENI
NYATANE, WIS DUE GANTI
LARANE, SETENGAH MATI
KAYA DI, KECOS ERI..
KEKASIH.., NANGAPA TEGA NYAKITI
DUH LARA.., ATI WONG DIHIANATI

reff :
PERCUMA BAEN, SAMPEAN JANJI
LAMON AKHIRE, NGGAWE LARA ATI..

KAYA KEDUHUNG, TINEMU MBURI
LAWAS TEK ANTI, NGGAWE LARA ATI
NGOMONGE AREP SETIA,
BLI BAKAL GAWE KECEWA,
NYATANE SAMPEAN DUSTA,
SEKIEN NGGAWE SULAYA..

KEKASIH.., NANGAPA TEGA NYAKITI
DUH LARA.., ATI WONG DIHIANATI
PERCUMA, NGOMONG SETIA
YEN KAKANG, NGGAWE SULAYA
NANGIS SUN, NGRUNGU NING BEJA,
YEN KAKANG, WIS RUMAH TANGGA..
KEKASIH.., NANGAPA TEGA NYAKITI
DUH LARA.., ATI WONG DIHIANATI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *