Dikwalonaken

Versi: Dede Vita

Duh mengkenen rasane,
ditinggal mimi selawase..
Sekien kula dikwalonaken,
sabendina digebugi mimi kwalon..

Eman sayang yen ana mama,
yen langka kula disia-sia..
Weteng kempong perih ngeli mangan,
mimi kwalon emane mung pura-pura..

reff:
Arep tulung sambat ning sapa mi..,
Mama seminggu durung teka
Ari bengi kulae turu ning jaba..

Mimi.., kulae melu bae mi…,
Mader, urip sengsara bae
Blenak temen urip dikwalonaken…

Eman sayang yen ana mama,
yen langka kula disia-sia..
Weteng kempong perih ngeli mangan,
mimi kwalon emane mung pura-pura..

reff:
Arep tulung sambat ning sapa mi..,
Mama seminggu durung teka
Ari bengi kulae turu ning jaba..

Mimi.., kulae melu bae mi…,
Mader, urip sengsara bae
Blenak temen urip dikwalonaken…

Duh mengkenen rasane,
ditinggal mimi selawase..
Sekien kula dikwalonaken,
sabendina digebugi mimi kwalon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *