Bagja Diri

Versi: Sri Avista

Dudu kanda tapine bukti,
Nasib sing algi dialami,
Cerita masalah cinta,
Seneng tapi mung sementara..

Wong loro wis pada senenge,
Mung angel kenang wong tuane
Karena, prestasi lan materi,
Angel arep dadi sawiji,
Dudu kanda tapine bukti..

reff :
Duh bagja diri, pisah karo kekasih
Demi harta lan tahta, rela digawe apa..

Duh ampun gusti, batin rasane sedih
Tanpa salah lan dosa, kula dikongkon pisah..

Wong loro wis pada senenge,
Mung angel kenang wong tuane,
Karena, prestasi lan materi
Angel arep dadi sawiji,
Dudu kanda tapine bukti..

reff :
Duh bagja diri, pisah karo kekasih
Demi harta lan tahta, rela digawe apa..

Duh ampun gusti, batin rasane sedih
Tanpa salah lan dosa, kula dikongkon pisah..

Wong loro wis pada senenge,
Mung angel kenang wong tuane,
Karena, prestasi lan materi
Angel arep dadi sawiji,
Dudu kanda tapine bukti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *