Bintang Timur

Versi: Dian Anic

Kula kelingan maning, karo kang kaji iping
Kebayang kenangan, waktu ning dedalan
Karo wong ganteng, numpak mobil bareng..

Numpake mobil travel, travele bintang timur
Jurusan cirebon, antarane lampung
Rindu lan sayang, gawe ati nglamun..

reff :
Kadang nekad, pengen ngulati
Wedi nyasar, nyiksa diri..

Arep nyusul, adoh jagade
Ora weruh alamate,
Arepan jaluk, tulung tulung ning sapa
Kula wong wadon, ora daya upaya..

Numpake mobil travel, travele bintang timur
Jurusan cirebon, antarane lampung
Rindu lan sayang, gawe ati nglamun..

reff :
Kadang nekad, pengen ngulati
Wedi nyasar, nyiksa diri..

Arep nyusul, adoh jagade
Ora weruh alamate,
Arepan jaluk, tulung tulung ning sapa
Kula wong wadon, ora daya upaya..

Kula kelingan maning, karo kang kaji iping
Kebayang kenangan, waktu ning dedalan
Karo wong ganteng, numpak mobil bareng..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *