Keder Kenang Anak

Versi: Nok neng Sagita

Kaya kenen, nasibe kula
Due laki sering, gawe lelara
Tanpa salah, kakang nggebugi kula
Sampe tega, kaya bli wedi ning dosa..

Kaya ora, due perasaan
Saban bengi, sering keluyuran
Unggal dina, kakang mabuk-mabukan
Balik-balik, kakang ngajak tukaran..

reff :
Lara.., ati lara..
Ngenes.., ati ngenes..
Arep tulung, kula tulung ning sapa
Mimi mama, ning kula wis ora nerima..

Priwen.., kudu kepriwen..
Yen wis.., kaya kenen..
Arep minggat, keder kenang anak
Kayang kenen, nang bli nurut ning wong tua..

Kaya ora, due perasaan
Saban bengi, sering keluyuran
Unggal dina, kakang mabuk-mabukan
Balik-balik, kakang ngajak tukaran..

reff :
Lara.., ati lara..
Ngenes.., ati ngenes..
Arep tulung, kula tulung ning sapa
Mimi mama, ning kula wis ora nerima..

Priwen.., kudu kepriwen..
Yen wis.., kaya kenen..
Arep minggat, keder kenang anak
Kayang kenen, nang bli nurut ning wong tua..

Kaya kenen, nasibe kula
Due laki sering, gawe lelara
Tanpa salah, kakang nggebugi kula
Sampe tega, kaya bli wedi ning dosa..

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *