Perandane

Versi: Reny Farida

KANGEN HANG SUN SONGGO,
SING KIRO KEBALES MANING,
HANG SUN KANGENI YO WIS SING ONO..

WELAS HANG SUN ELUNGNO,
BALES SING NGELORO ATI,
SAIKI MUNG KARI ANGEN-ANGEN,
SAIKI MUNG KARI ANGEN-ANGEN..

PERANDANE OMONGE DEMEN,
PERANDANE OMONGE KANGEN,
YO MUNG TIBANE, MANIS NONG LAMBE
SAMPEK SUN GETUN, PUNGKASANE..

reff:
KANGEN HANG SUN SONGGO,
SING KIRO KEBALES MANING,
HANG SUN KANGENI YO WIS SING ONO..

WELAS HANG SUN ELUNGNO,
BALES SING NGELORO ATI,
SAIKI MUNG KARI ANGEN-ANGEN,
SAIKI MUNG KARI ANGEN-ANGEN..

PERANDANE OMONGE DEMEN,
PERANDANE OMONGE KANGEN,
YO MUNG TIBANE, MANIS NONG LAMBE
SAMPEK SUN GETUN, PUNGKASANE..

PERANDANE OMONGE DEMEN,
PERANDANE OMONGE KANGEN,
YO MUNG TIBANE, MANIS NONG LAMBE
SAMPEK SUN GETUN, PUNGKASANE
SAMPEK SUN GETUN, PUNGKASANE
SAMPEK SUN GETUN, PUNGKASANE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *