Gede Dowo (zarima)

Versi: Zarima

Abang abang kembang lambe, ngakune bujang limo bojone
Abang abang kembang lambe, ngakune bujang putune selawe
Iki ono ono crito, iki critane si gede dowo
Iki ono ono crito, critane iki mung neko neko..

Dewo iku arane si dudo bagus gede awak’e,
Dewo iku arane si dudo bagus dowo rambute,
Rambut jenenge rikmo perutnya gendut bojone limo
Dewo si gede dowo, mrono mrene mung ngobral tresno..

reff:
Abang abang kembang lambe, ngakune bujang limo bojone
Abang abang kembang lambe, ngakune bujang putune selawe
Iki ono ono crito, iki critane si gede dowo
Iki ono ono crito, critane iki mung neko neko..

Dewo iku arane si dudo bagus gede awak’e,
Dewo iku arane si dudo bagus dowo rambute,
Rambut jenenge rikmo perutnya gendut bojone limo
Dewo si gede dowo, mrono mrene mung ngobral tresno..

reff:
Abang abang kembang lambe, ngakune bujang limo bojone
Abang abang kembang lambe, ngakune bujang putune selawe
Iki ono ono crito, iki critane si gede dowo
Iki ono ono crito, critane iki mung neko neko..

Dewo iku arane si dudo bagus gede awak’e,
Dewo iku arane si dudo bagus dowo rambute,
Rambut jenenge rikmo perutnya gendut bojone limo
Dewo si gede dowo, mrono mrene mung ngobral tresno..

2 comments

  • BANDUL SEKILO
    ………………..CIP;SETU JHONERO
    VOC; AMIK DS/SETU JHONERO
    ======================================
    1)Critane aku ngliwati deso.
    papane adoh soko kutho.
    Aku weruh bocah rambut dowo.
    Blalak -blalak mripate ombo.
    2)mlakune alon kabotan bokong.
    Yen lungguh ngentek-ngenteke panggon.
    Jane ayu dandan moblong-moblong.
    Soko mburi koyo bagong.
    PU 1) Wong ngomong ojo mung nrocos.
    Wong kowe dewe yo mrongos.
    Untu turah lambe cupet .
    Yen mingkem ora rapet.
    PU 2) Wong lanang kakean cangkir.
    Yen ngomong ora di pikir.
    Mangan telo wadahe takir.
    Jane gelo padune naksir.
    Reff; walah tobat mbok kowe ngilo.
    bodimu bandul sekilo.
    trek antri muate pasir.
    ojo nganti awaku naksir…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *