Temenan Tah Osing

Versi: Suliyana

Manise, omongan riko
Janji arep, ngelamar isun
Sing getun, sing arep ngeduhung
Sampek kapan tetep welas isun..

Pikiren, hang temenanan
Ojo sampek, getun mburian
Percumo riko, ngomong sayang
Tapi njero ati apus-apusan..

reff :
Ikhlas sun nerimo,
Kadhung riko sing suloyo,
Lilo isun nompo,
Kadhung riko sing ngeliyo..

Emak bapak isun,
Ngarep-ngarep tekan riko,
Temenan tah osing,
Janji lan welas riko..

Isun wong wadon sing nduwe doyo,
Mung pasrah hang sun biso,
Gancang jaluken gancang lamaren,
Ati iki myakne lego..

Pikiren, hang temenanan
Ojo sampek, getun mburian
Percumo riko, ngomong sayang
Tapi njero ati apus-apusan..

reff :
Ikhlas sun nerimo,
Kadhung riko sing suloyo,
Lilo isun nompo,
Kadhung riko sing ngeliyo..

Emak bapak isun,
Ngarep-ngarep tekan riko,
Temenan tah osing,
Janji lan welas riko..

Isun wong wadon sing nduwe doyo,
Mung pasrah hang sun biso,
Gancang jaluken gancang lamaren,
Ati iki myakne lego..

Pikiren, hang temenanan
Ojo sampek, getun mburian
Percumo riko, ngomong sayang
Tapi njero ati apus-apusan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *