Jahe Susu Mendol

Versi: Dedy Pitak

Dudu jere dudu ndean,
Wong lanang bakul mendhoan,
Nek sore wis rame pisan,
Sing tuku ngantri nang pasar..

Apa maning malem minggu,
Tanggal enom mlaku-mlaku,
Lanang wadon pada tuku,
Sandhingane.., (jahe susu..)

Angger wengi ora sepi,
Bakule nyenengna ati,
Sing mangan, pada guyonan
Karo jegang, sekepenake..

Pak supir lan pak lurahe,
Mampir mangan mendhoane,
Sing panas, enak rasane
Aja kelalen, kanggo bojone..

Akeh sing ngarani,
Warunge mendol sujangi,
Mendhoane didol,
Susune..,(jahe wangi..)

reff:
Dudu jere dudu ndean,
Wong lanang bakul mendhoan,
Nek sore wis rame pisan,
Sing tuku ngantri nang pasar..

Apa maning malem minggu,
Tanggal enom mlaku-mlaku,
Lanang wadon pada tuku,
Sandhingane.., (jahe susu..)

Angger wengi ora sepi,
Bakule nyenengna ati,
Sing mangan, pada guyonan
Karo jegang, sekepenake..

Pak supir lan pak lurahe,
Mampir mangan mendhoane,
Sing panas, enak rasane
Aja kelalen, kanggo bojone..

Akeh sing ngarani,
Warunge mendol sujangi,
Mendhoane didol,
Susune..,(jahe wangi..)

Mendhoane…, (banyumas asli..)
Susune…, (mendal mendol..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *