Siji Roso

Versi: Suliyana

Kadhung wis sing ono, nong ati buru keroso
Nggawe batin sun kesikso, urip tanpo riko
Sun lilakno riko menyang, sun lilakno paribasane riko ilang
Kari abot sun rasakno, sampek kangelan sun nglalekno..

Siji roso hang sun gowo, yo mung welas kanggo riko
Tanpo isun sadari, tekan riko koyo nyoto
Tanpo isun sadari, kadhung riko yo wis sing ono
Kadhang nggondo kembang wangi, kadhang teko noring ngipi..

reff:
Kadhung wis sing ono, nong ati buru keroso
Nggawe batin sun kesikso, urip tanpo riko
Sun lilakno riko menyang, sun lilakno paribasane riko ilang
Kari abot sun rasakno, sampek kangelan sun nglalekno..

Siji roso hang sun gowo, yo mung welas kanggo riko
Tanpo isun sadari, tekan riko koyo nyoto
Tanpo isun sadari, kadhung riko yo wis sing ono
Kadhang nggondo kembang wangi, kadhang teko noring ngipi..

(Tanpo isun sadari, tekan riko koyo nyoto)
(Tanpo isun sadari, kadhung riko yo wis sing ono)
(Kadhang nggondo kembang wangi, kadhang teko noring ngipi..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *