Kumis Beracun

Versi: Sri Avista

Bli kuat, kula bli kuat nyawange
Gantenge, tobat laka tandhingane
Sapa sing bli kepikat, sapa sing bli kegoda
Wong lanang gagah perkasa..

Kasepe, jare wong kaya arjuna
Kumise, persis kaya gatot kaca
Gawe sun penasaran, gawe ati kegembang
Selalu kebayang bayang..

reff :
Padahal nembe sedina, kula kenale
Tapi slalu inget bae, kenang kumise..

Jare wong kumis beracun, dijulukane
Kula rasa keyungyun, karo deweke..
Seribu ampun, wong ganteng sapa sing due..

Kasepe, jare wong kaya arjuna
Kumise, persis kaya gatot kaca
Gawe sun penasaran, gawe ati kegembang
Selalu kebayang bayang..

reff :
Padahal nembe sedina, kula kenale
Tapi slalu inget bae, kenang kumise..

Jare wong kumis beracun, dijulukane
Kula rasa keyungyun, karo deweke..
Seribu ampun, wong ganteng sapa sing due..

Bli kuat, kula bli kuat nyawange
Gantenge, tobat laka tandhingane
Sapa sing bli kepikat, sapa sing bli kegoda
Wong lanang gagah perkasa..

Kasepe, jare wong kaya arjuna
Kumise, persis kaya gatot kaca
Gawe sun penasaran, gawe ati kegembang
Selalu kebayang bayang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *