Kumis Beracun


Ciptaan: Cipto
Vokal : Sri Avista
Produksi : ??

Bli kuat, kula bli kuat nyawange
Gantenge, tobat laka tandhingane
Sapa sing bli kepikat, sapa sing bli kegoda
Wong lanang gagah perkasa..

Kasepe, jare wong kaya arjuna
Kumise, persis kaya gatot kaca
Gawe sun penasaran, gawe ati kegembang
Selalu kebayang bayang..

reff :
Padahal nembe sedina, kula kenale
Tapi slalu inget bae, kenang kumise..

Jare wong kumis beracun, dijulukane
Kula rasa keyungyun, karo deweke..
Seribu ampun, wong ganteng sapa sing due..

Kasepe, jare wong kaya arjuna
Kumise, persis kaya gatot kaca
Gawe sun penasaran, gawe ati kegembang
Selalu kebayang bayang..

reff :
Padahal nembe sedina, kula kenale
Tapi slalu inget bae, kenang kumise..

Jare wong kumis beracun, dijulukane
Kula rasa keyungyun, karo deweke..
Seribu ampun, wong ganteng sapa sing due..

Bli kuat, kula bli kuat nyawange
Gantenge, tobat laka tandhingane
Sapa sing bli kepikat, sapa sing bli kegoda
Wong lanang gagah perkasa..

Kasepe, jare wong kaya arjuna
Kumise, persis kaya gatot kaca
Gawe sun penasaran, gawe ati kegembang
Selalu kebayang bayang..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=iPRorJvJw-I

[ver: lyric]
[ar: Sri Avista]
[ti: Kumis Beracun]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:21]
[00:01.85]Kumis Beracun
[00:25.85]Versi : Sri Avista
[00:28.85][00:57.42][01:27.99][02:12.61][02:37.25][03:04.06][03:48.45][04:13.16][04:39.41][05:09.67]
[00:31.85][01:56.77][03:32.94]***
[00:32.85][01:57.77][03:33.94]**
[00:33.85][01:58.77][03:34.94]*
[00:34.00][04:15.91]Bli kuat, kula bli kuat nyawange
[00:40.16][04:21.41]Gantenge, tobat laka tandhingane
[00:46.11][04:27.53]Sapa sing bli kepikat,
[00:48.73][04:30.10]Sapa sing bli kegoda,
[00:53.74][04:35.04]Wong lanang gagah perkasa..
[01:04.49][02:40.25][04:45.35]Kasepe, jare wong kaya arjuna
[01:10.05][02:45.69][04:51.41]Kumise, persis kaya gatot kaca
[01:16.49][02:51.94][04:57.60]Gawe sun penasaran,
[01:18.86][02:54.50][05:00.23]Gawe ati kegembang,
[01:23.00][02:59.50][05:04.98]Selalu kebayang bayang..
[01:59.77][03:35.94]Padahal nembe sedina, kula kenale
[02:06.30][03:41.69]Tapi slalu inget bae, kenang kumise..
[02:18.77][03:54.01]Jare wong kumis beracun, dijulukane
[02:24.70][04:00.60]Kula rasa keyungyun, karo deweke..
[02:31.14][04:07.20]Seribu ampun,
[02:33.77][04:09.16]wong ganteng sapa sing due..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s