Langka Jodone

Versi: Nunung Alvi

Duh kakang pujaan ati,
Sing slalu sering kengimpi,
Najan ora dadi siji,
Tapi selalu ning ati..

Duh kakang slalu kebayang,
Kelingan lagi loroan,
Wong loro pada demene,
Mung sayang langka jodone..

reff :
Duh kakang, kulane cinta
Kula ngerti, kakang ning kula cinta..

Duh kakang, kulane demen
Kula paham, kakang ning kula tresna
Wong loro, pada demene
Mung sayang, durung ana jodone..

Hargolis harjawinangun,
Pengen kenang surat ijone
Aja nangis aja nglamun,
Bokat durung ana jodone..

reff :
Duh kakang, kulane cinta
Kula ngerti, kakang ning kula cinta..

Duh kakang, kulane demen
Kula paham, kakang ning kula tresna
Wong loro, pada demene
Mung sayang, durung ana jodone..

Duh kakang pujaan ati,
Sing slalu sering kengimpi,
Najan ora dadi siji,
Tapi selalu ning ati..

Hargolis harjawinangun,
Pengen kenang surat ijone
Aja nangis aja nglamun,
Bokat durung ana jodone..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *