Terminal Purwokerto

Versi: Bije Patik

Kelingan wektu jaman semono,
Nang terminal lawas purwokerto,
Kowe nangis njaluk pisahan,
Atiku ra karuan..

Kowe ngomong nek aku ora sayang,
Sebabe kuwe kowe nganti ilang,
Lungamu ganu, aku nyesel pisan
Kenangapa aku ora, nglarang..

reff :
Nganti tekan kapan, kowe tek tunggoni
Mbok menawa mengko, kowe arep bali
Ning senajan siki, terminal wis ganti
Tapi rasa sayangku, tetep kowe siji..

Terminal anyar sing wis dadi saksi,
Larane atiku suwe ngenteni,
Tetep tek jaga, sayangku nang ati
Moga-moga kowe ngerti..

reff :
Kowe ngomong nek aku ora sayang,
Sebabe kuwe kowe nganti ilang,
Lungamu ganu, aku nyesel pisan
Kenangapa aku ora, nglarang..

reff :
Nganti tekan kapan, kowe tek tunggoni
Mbok menawa mengko, kowe arep bali
Ning senajan siki, terminal wis ganti
Tapi rasa sayangku, tetep kowe siji..

Terminal anyar sing wis dadi saksi,
Larane atiku suwe ngenteni,
Tetep tek jaga, sayangku nang ati
Moga-moga kowe ngerti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *