Mugo Mugo

Versi: Adistya Mayasari

Yo nong endi, sun goleti
Biso nggawe, senenge ati
Hang nduweni, welas hang suci
Jaman semene, angel nggolete..

Teratapan, bingunge ati
Ngerasakno, yo nasib iki
Isun mesti, gok dilarani
Sing tau suwe, mesti dilali..

reff :
Gusti kari gedigi,
Cobaan hang sun lakoni,
Sopo maning, hang sun jaluki
Mung ndiko hang kulo sambati..

Yo myakne sun gowo,
Paite urip nong ndunyo,
Mugo mugo sun temukeno,
Kesenengan ati yoro..
Kesenengan ati yoro..

Teratapan, bingunge ati
Ngerasakno, yo nasib iki
Isun mesti, gok dilarani
Sing tau suwe, mesti dilali..

reff :
Gusti kari gedigi,
Cobaan hang sun lakoni,
Sopo maning, hang sun jaluki
Mung ndiko hang kulo sambati..

Yo myakne sun gowo,
Paite urip nong ndunyo,
Mugo mugo sun temukeno,
Kesenengan ati yoro..
Kesenengan ati yoro..
Kesenengan ati yoro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *