Lam Lamen

Lirik Lagu Sanguturu ke-1850 Lam Lamen
Versi: Kang Setu

TANSAH LAM LAMEN, AKU KUDU KANGEN SLIRAMU
NANGING SAIKI, SLIRAMU NGLUNGANI
OPO BISO BESUK, AKU NYAWIJI
NGLOKRO, KENDHO, URIPKU IKI..

TETESING GRIMIS, NYIRAMI ATIKU KANG NANGIS
ORA NGERTI, KAPAN TRESNAMU BALI
WATESING WEKTU RA ISO TAK ENTENI,
PANCEN KUDU IKHLAS, BATINKU IKI..

reff:
AKU KELINGAN SENADYAN TRESNAKU ILANG,
NENG NDI TAK GOLEK’I, TRESNO KANG SEJATI
NANGING, AKU RA BISO NDUWENI..

AKU KELINGAN SENADYAN TRESNAKU ILANG,
NENG NDI TAK GOLEK’I, TRESNO KANG SEJATI
NANGING, AKU RA BISO NDUWENI..

TANSAH LAM LAMEN, AKU KUDU KANGEN SLIRAMU
NANGING SAIKI, SLIRAMU NGLUNGANI
OPO BISO BESUK, AKU NYAWIJI
NGLOKRO, KENDHO, URIPKU IKI..

TETESING GRIMIS, NYIRAMI ATIKU KANG NANGIS
ORA NGERTI, KAPAN TRESNAMU BALI
WATESING WEKTU RA ISO TAK ENTENI,
PANCEN KUDU IKHLAS, BATINKU IKI..

reff:
AKU KELINGAN SENADYAN TRESNAKU ILANG,
NENG NDI TAK GOLEK’I, TRESNO KANG SEJATI
NANGING, AKU RA BISO NDUWENI..

AKU KELINGAN SENADYAN TRESNAKU ILANG,
NENG NDI TAK GOLEK’I, TRESNO KANG SEJATI
NANGING, AKU RA BISO NDUWENI..

NENG NDI TAK GOLEK’I, TRESNO KANG SEJATI
NANGING, AKU RA BISO NDUWENI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *