Dadi Rangda

Versi: Ity Ashella

Panas perih, panase wong lara ati
Due laki, sering pisan nyakiti
Ora eling, ning anak lan keluarga
Sampe tega, nyiksa ning jiwa lan raga..

Daripada, kula digawe lelara
Kula rela, selawase dadi rangda
Due laki, demenan nyolok ning mata
Batin nangis, larane bli kira-kira..

reff :
Gadis manis, gadise wong sidamukti
Majalengka, ngetane babakan jawa
Turun tangis, nangisi di jantung ati
Ora nyangka, sampean gawe kecewa..

Pelem cengkir, peleme wong indramayu
Banyu bening, anane ning tanah sunda
Pikir pusing, yen kula arep diwayu
Masih mending, kula milih dadi rangda..

Daripada, kula digawe lelara
Kula rela, selawase dadi rangda
Due laki, demenan nyolok ning mata
Batin nangis, larane bli kira-kira..

reff :
Gadis manis, gadise wong sidamukti
Majalengka, ngetane babakan jawa
Turun tangis, nangisi di jantung ati
Ora nyangka, sampean gawe kecewa..

Pelem cengkir, peleme wong indramayu
Banyu bening, anane ning tanah sunda
Pikir pusing, yen kula arep diwayu
Masih mending, kula milih dadi rangda..

Panas perih, panase wong lara ati
Due laki, sering pisan nyakiti
Ora eling, ning anak lan keluarga
Sampe tega, nyiksa ning jiwa lan raga..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *