Jambe Kembar

Versi: Dedy Pitak

Jambe kembar, sing istimewa
Panggonane, pinggir gunung sing asri
Taman rekreasi, kanggo keluarga
Taman buah, gawe hawa sumringah..

Jambe kembar, sing istimewa
Rumah makan, sing pancen mirasa
Ayam bakare, lan minumane
Dahar pisan, mesti takon tunggale..

Grameh bakar duh aduh,
Nikmat rasane, (nikmat rasane..)
Dicampur sambel trasi, karo lalape
Jambe kembar duh aduh,
Dadi impene, (dadi impene..)
Tua enom, lanang wadon,
Ra bakal supe..

Jambe kembar, sing istimewa
Panggonane, pinggir gunung sing asri
Ra dinyana, jebul akeh villane
Lejar bingar, yen tindak jambe kembar..

reff :
Jambe kembar, sing istimewa
Rumah makan, sing pancen mirasa
Ayam bakare, lan minumane
Dahar pisan, mesti takon tunggale..

Grameh bakar duh aduh,
Nikmat rasane, (nikmat rasane..)
Dicampur sambel trasi, karo lalape
Jambe kembar duh aduh,
Dadi impene, (dadi impene..)
Tua enom, lanang wadon,
Ra bakal supe..

Jambe kembar, sing istimewa
Panggonane, pinggir gunung sing asri
Ra dinyana, jebul akeh villane
Lejar bingar, yen tindak jambe kembar..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *