Padang Bulan (ewald sadimin)


Versi: Ewald Sadimin

MALEM MINGGU DINO SING TAK TUNGGU-TUNGGU,
BEBARENGAN KEKANCANAN NGGOLEK SENGGOLAN..
MALEM MINGGU SING GAWE BUNGAH NING ATI,
SUKA-SUKA BEBARENGAN WENGI IKI..

PADHANG MBULAN KOYO PADHANGE WIDODARI,
MUBENG-MUBENG NING KUTHO GOLEK BUNGAHING ATI..
JEBULANE MALAH-MALAH ENTUK KATRESNAN,
ORA LIWAT WONG LORO BANJUR SIR-SIRAN..

BUNGAH ATIKU, KOWE TRESNO AKU
TAK TURUTI JALUKMU KAREPMU SAK NJALUKMU..
BUNGAH ATIKU, KOWE NING NGGONKU
SING TAK PUJI BISO URIP TEKANING PATI..

REFF:
BUNGAH ATIKU, KOWE TRESNO AKU
TAK TURUTI JALUKMU KAREPMU SAK NJALUKMU..
BUNGAH ATIKU, KOWE NING NGGONKU
SING TAK PUJI BISO URIP TEKANING PATI..

PADHANG MBULAN KOYO PADHANGE WIDODARI
MUBENG-MUBENG NING KUTHO GOLEK BUNGAHING ATI..
JEBULANE MALAH-MALAH ENTUK KATRESNAN,
ORA LIWAT WONG LORO BANJUR SIR-SIRAN..

BUNGAH ATIKU, KOWE TRESNO AKU
TAK TURUTI JALUKMU KAREPMU SAK NJALUKMU..
BUNGAH ATIKU, KOWE NING NGGONKU
SING TAK PUJI BISO URIP TEKANING PATI..

MALEM MINGGU DINO SING TAK TUNGGU-TUNGGU,
BEBARENGAN KEKANCANAN NGGOLEK SENGGOLAN..
MALEM MINGGU SING GAWE BUNGAH NING ATI,
SUKA-SUKA BEBARENGAN WENGI IKI..
SUKA-SUKA BEBARENGAN WENGI IKI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *