Padang Bulan (ewald sadimin)

Versi: Ewald Sadimin

Malem minggu dino sing tak tunggu-tunggu,
Bebarengan kekancanan nggolek senggolan,
Malem minggu sing gawe bungah ning ati,
Suka-suka bebarengan wengi iki..

Padhang mbulan koyo padhange widodari,
Mubeng-mubeng ning kutho golek bungahing ati,
Jebulane malah-malah entuk katresnan,
Ora liwat wong loro banjur sir-siran..

Bungah atiku, kowe tresno aku
Tak turuti jalukmu karepmu sak njalukmu,
Bungah atiku, kowe ning nggonku
Sing tak puji biso urip tekaning pati..

reff :
Bungah atiku, kowe tresno aku
Tak turuti jalukmu karepmu sak njalukmu,
Bungah atiku, kowe ning nggonku
Sing tak puji biso urip tekaning pati..

Padhang mbulan koyo padhange widodari
Mubeng-mubeng ning kutho golek bungahing ati,
Jebulane malah-malah entuk katresnan,
Ora liwat wong loro banjur sir-siran..

Bungah atiku, kowe tresno aku
Tak turuti jalukmu karepmu sak njalukmu,
Bungah atiku, kowe ning nggonku
Sing tak puji biso urip tekaning pati..

Malem minggu dino sing tak tunggu-tunggu,
Bebarengan kekancanan nggolek senggolan,
Malem minggu sing gawe bungah ning ati,
Suka-suka bebarengan wengi iki
Suka-suka bebarengan wengi iki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *