Ojo Lali Konco

(judul asli Odjo Lali Kontjo)
Versi: Robby Soekatma

Ning opo ra ngerti konco, opo mergo kowe wis mulyo
Sing mbiyene nulungi kowe, saikine malah mbok ece..
Eling dik mbiyen jik naliko kowe sik keteteran,
Ojo tonggo sing nulungi kowe lali temenan..

Kebacut temen lakonmu, soyo tegel kowe
Banjur lali konco tanggamu, sing nulungi kowe
Ojo ngunu, kancaku mbok elingono
Elingono kancaku jamane semono, kowe kuwi sopo..

reff :
Ning opo ra ngerti konco, opo mergo kowe wis mulyo
Sing mbiyene nulungi kowe, saikine malah mbok ece..
Eling dik mbiyen jik naliko kowe sik keteteran,
Ojo tonggo sing nulungi kowe lali temenan..

Kebacut temen lakonmu, soyo tegel kowe
Banjur lali konco tanggamu, sing nulungi kowe
Ojo ngunu, kancaku mbok elingono
Elingono kancaku jamane semono, kowe kuwi sopo..

reff :
Kebacut temen lakonmu, soyo tegel kowe
Banjur lali konco tanggamu, sing nulungi kowe
Ojo ngunu, kancaku mbok elingono
Elingono kancaku jamane semono, kowe kuwi sopo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *